Sosyal Güvenlik Kurumumuz Her Zaman Vatandaş Odaklı Hizmet Veriyor

Asayiş 22.05.2021 - 18:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2560+ kez okundu.
 

Sosyal Güvenlik Kurumumuz Her Zaman Vatandaş Odaklı Hizmet Veriyor

Vali Yazıcı, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nejat Deniz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Vali Yazıcı, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nejat Deniz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyarette Vali Yazıcı; “Sosyal Güvenlik Kurumumuz her zaman vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla insanlarımıza en iyi şekilde hizmet veriyor.” dedi. Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında yurt genelinde kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası" kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nejat Deniz ve beraberindeki heyet Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nejat Deniz, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla yapılan etkinlikler ve çalışmalar hakkında Vali Yazıcı’ya bilgi verdi. Sosyal Güvenlik Kurumunun özellikle son yıllarda vatandaş odaklı önemli hizmetler gerçekleştirdiğine dikkat çeken Vali Yazıcı; "Ülke olarak sosyal güvence konusunda son zamanlarda çok başarılı işler ortaya koyduk. Sosyal güvence konusunda birçok ülkeden daha iyi durumdayız. Devletimiz, vatandaşlarımızın sosyal hizmetlerden ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için gereken çalışmaları her daim titizlikle yürütüyor. Sosyal Güvenlik Kurumumuz her zaman vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla insanlarımıza en iyi şekilde hizmet veriyor. Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerinizin başarılı geçmesini temenni ederim." diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Yazıcı, kurum personelinin Sosyal Güvenlik Haftasını tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Vali Yazıcı, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nejat Deniz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Yazıcı, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nejat Deniz ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Ziyarette Vali Yazıcı; “Sosyal Güvenlik Kurumumuz her zaman vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla insanlarımıza en iyi şekilde hizmet veriyor.” dedi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında yurt genelinde kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası" kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nejat Deniz ve beraberindeki heyet Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nejat Deniz, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla yapılan etkinlikler ve çalışmalar hakkında Vali Yazıcı’ya bilgi verdi.

Sosyal Güvenlik Kurumunun özellikle son yıllarda vatandaş odaklı önemli hizmetler gerçekleştirdiğine dikkat çeken Vali Yazıcı; "Ülke olarak sosyal güvence konusunda son zamanlarda çok başarılı işler ortaya koyduk. Sosyal güvence konusunda birçok ülkeden daha iyi durumdayız. Devletimiz, vatandaşlarımızın sosyal hizmetlerden ve sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için gereken çalışmaları her daim titizlikle yürütüyor. Sosyal Güvenlik Kurumumuz her zaman vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla insanlarımıza en iyi şekilde hizmet veriyor. Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerinizin başarılı geçmesini temenni ederim." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali Yazıcı, kurum personelinin Sosyal Güvenlik Haftasını tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.