Sözen, Vizyon Projelerine Start Verdi

Belediyeler 20.07.2019 - 01:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2235+ kez okundu.
 

Sözen, Vizyon Projelerine Start Verdi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Bu Gelecek Hepimizin” sloganıyla seçim kitapçığında yer verdiği vizyon projelerinden olan Kızılot Beach Park-Mesire Alanı Projesi’ne start verdi.
İnsan odaklı çevreci projeleriyle halkın takdirini toplayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Yemişli ve Örenşehir’den sonra Kızılot Mahallesi’nde aynı zamanda mesire alanı olarak da kullanılabilecek Beach Park projesi için start verdi. Manavgat halkına nefes aldıracak, ailelerin çocuklarıyla hafta sonlarında giderek keyifli zaman geçirebileceği Kızılot Beach Park alanının zemin düzenleme çalışmaları devam ediyor. Manavgat Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların hem piknik yapıp hem denize girebileceği çok güzel ve kullanışlı bir mekan daha kente kazandırılmış olacak. VATANDAŞLAR RAHATÇA DENİZE GİREBİLECEK 125 bin metrekarelik alanda tasarlanan Kızılot Beach Park içerisinde, 65 araçlık otopark, 26 adet piknik masası, sahilde vatandaşların kullanımı amaçlı şezlonglar, spor alanı, yürüyüş yolları, güneşlenme terasları, piknik alanları, çocukların eğlenmeleri için çocuk oyun alanları, sergi alanları, 2 adet büfe, soyunma kabinleri ve tuvaletler bulunacak. Mesire alanına gelecek olan vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacı ile sürekli güvenlik personeli de bulundurulacak. Manavgat Belediyesi, Kızılot Mesire Alanı’nın denize yakın bir konumda yer alması nedeniyle bir cankurtaran da sürekli olarak görev yapacak. HALKIMIZ RAHAT BİR NEFES ALACAK Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkına seçim döneminde söz verdikleri çalışmaları hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. Başkan Sözen, vizyon projelerinin içerisinde yer verdiği Kızılot Beach Park çalışmasının bir sahil düzenlemesi olduğunu belirterek en kısa sürede tamamlamayı planladıklarını anlattı. Başkan Şükrü Sözen, “Kızılot Mahallemizde deniz kıyısında hayata geçireceğimiz Beach Park projemizle hem bölge turizmine artı değer katacağız, hem de halkımızın keyifle kullanacağı bir alanı daha kente kazandırmış olacağız. Sahil düzenlememizde halkımızın çoluk çocuk hem piknik yapabileceği hem de gönül rahatlığı ile denize girebileceği bir alanı oluşturacağız'' dedi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Bu Gelecek Hepimizin” sloganıyla seçim kitapçığında yer verdiği vizyon projelerinden olan Kızılot Beach Park-Mesire Alanı Projesi’ne start verdi.

İnsan odaklı çevreci projeleriyle halkın takdirini toplayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Yemişli ve Örenşehir’den sonra Kızılot Mahallesi’nde aynı zamanda mesire alanı olarak da kullanılabilecek Beach Park projesi için start verdi. Manavgat halkına nefes aldıracak, ailelerin çocuklarıyla hafta sonlarında giderek keyifli zaman geçirebileceği Kızılot Beach Park alanının zemin düzenleme çalışmaları devam ediyor. Manavgat Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların hem piknik yapıp hem denize girebileceği çok güzel ve kullanışlı bir mekan daha kente kazandırılmış olacak.

VATANDAŞLAR RAHATÇA DENİZE GİREBİLECEK

125 bin metrekarelik alanda tasarlanan Kızılot Beach Park içerisinde, 65 araçlık otopark, 26 adet piknik masası, sahilde vatandaşların kullanımı amaçlı şezlonglar, spor alanı, yürüyüş yolları, güneşlenme terasları, piknik alanları, çocukların eğlenmeleri için çocuk oyun alanları, sergi alanları, 2 adet büfe, soyunma kabinleri ve tuvaletler bulunacak. Mesire alanına gelecek olan vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacı ile sürekli güvenlik personeli de bulundurulacak. Manavgat Belediyesi, Kızılot Mesire Alanı’nın denize yakın bir konumda yer alması nedeniyle bir cankurtaran da sürekli olarak görev yapacak.

HALKIMIZ RAHAT BİR NEFES ALACAK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat halkına seçim döneminde söz verdikleri çalışmaları hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. Başkan Sözen, vizyon projelerinin içerisinde yer verdiği Kızılot Beach Park çalışmasının bir sahil düzenlemesi olduğunu belirterek en kısa sürede tamamlamayı planladıklarını anlattı. Başkan Şükrü Sözen, “Kızılot Mahallemizde deniz kıyısında hayata geçireceğimiz Beach Park projemizle hem bölge turizmine artı değer katacağız, hem de halkımızın keyifle kullanacağı bir alanı daha kente kazandırmış olacağız. Sahil düzenlememizde halkımızın çoluk çocuk hem piknik yapabileceği hem de gönül rahatlığı ile denize girebileceği bir alanı oluşturacağız'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.