Spor Ve Sporcu Hak Ettiği Değeri Kazanacak

Politika 24.02.2019 - 18:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1988+ kez okundu.
 

Spor Ve Sporcu Hak Ettiği Değeri Kazanacak

Hafta sonunu spor yaparak ve sporculara destek vererek geçiren Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, “Sen kazanacaksın diyerek çıktığımız yolda göreve geldiğimizde spor ve sporcular da hak ettiği değeri kazanacak” dedi.
Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Gökçen Özdoğan Enç, Pazar gününü spor ve sporculara ayırdı. İlk olarak Tour of Antalya Bisiklet Turnuvası’na katılan Belediye Başkan Adayı Enç, ardından da Antalyaspor Voleybol Takımı’nı desteklemek için tribünlerde yerini aldı. PEDAL ÇEVİRDİ  Bisiklet turnuvasında gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkan Adayı Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’le birlikte pedal çevirdi. Turizm ve spor turnuvalarının birbirini desteklediğinin altını çizen Enç, “Sen kazanacaksın diyerek çıktığımız yolda göreve geldiğimizde spor ve sporcular da hak ettiği değeri kazanacak” diye konuştu. TRİBÜNDEN DESTEK Turnuvanın ardından soluğu 2. Lig Playoff maçına çıkan Antalyaspor Voleybol Takımı’na destek için tribünde yerini alan Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, takımı destekleyenlerle birlikte karşılaşma boyunca sloganlarıyla Antalyaspor’a destek verdi.
Hafta sonunu spor yaparak ve sporculara destek vererek geçiren Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, “Sen kazanacaksın diyerek çıktığımız yolda göreve geldiğimizde spor ve sporcular da hak ettiği değeri kazanacak” dedi.

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Gökçen Özdoğan Enç, Pazar gününü spor ve sporculara ayırdı. İlk olarak Tour of Antalya Bisiklet Turnuvası’na katılan Belediye Başkan Adayı Enç, ardından da Antalyaspor Voleybol Takımı’nı desteklemek için tribünlerde yerini aldı.

PEDAL ÇEVİRDİ

 Bisiklet turnuvasında gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkan Adayı Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’le birlikte pedal çevirdi. Turizm ve spor turnuvalarının birbirini desteklediğinin altını çizen Enç, “Sen kazanacaksın diyerek çıktığımız yolda göreve geldiğimizde spor ve sporcular da hak ettiği değeri kazanacak” diye konuştu.

TRİBÜNDEN DESTEK

Turnuvanın ardından soluğu 2. Lig Playoff maçına çıkan Antalyaspor Voleybol Takımı’na destek için tribünde yerini alan Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç, takımı destekleyenlerle birlikte karşılaşma boyunca sloganlarıyla Antalyaspor’a destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.