Şükrü Sözen’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

Gündem 22.04.2022 - 19:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3047+ kez okundu.
 

Şükrü Sözen’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı

23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği Türk ulusu için çok anlamlı bir gündür.
23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği Türk ulusu için çok anlamlı bir gündür. Ulu Önder Atatürk`ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, O’nun geleceğimizin garantisi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 23 Nisanların, 19 Mayısların, 29 Ekimlerin, 30 Ağustosların anlamı, bizim için son derece büyüktür.   23 Nisan 1920, ulus olma yolunda büyük bedeller ödemiş kahraman bir milletin gurur günüdür. Özgürlüğün de, eşitliğin de, adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, TBMM’ni kurarak, millet iradesinin tek çatı altında toplanmasını sağlamış ve çağdaş demokrasi yolunu açmıştır. O tarihte yokluklar içinde kurulan Gazi Meclisimiz bir ulusun geleceğini belirleyen çok önemli kararların altına imza atmıştır. Bugün bu topraklarda özgür, bağımsız yaşıyorsak, 102 yıl önce açılan meclisimiz sayesindedir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bu tarihi günü, ülkemizin geleceği ve aydınlık yarınlarının teminatı olan çocuklarımıza hediye etmesinin anlamı ise çok daha büyüktür. Sadece büyük bir lider, geleceği küçük kalplere emanet eder. Çocuklara bu önemli günü bayram ilan eden tek lider de Atatürk’tür. Çünkü ATATÜRK’ÜN GÖZÜNDE ÇOCUKLAR, MİLLETİMİZİN GELECEĞİDİR. Her çocuk, tertemiz hayalleri, pırıl pırıl fikirleriyle toplumların geleceğidir. Çocuklar, saf sevgi, masumiyet, neşe kaynağımız, geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimiz ve sorumluluğumuzdur. Belediyelerin sorumlulukları halkın öncelikli ihtiyaçlarını gidermenin yanı sıra aynı zamanda da geleceğe ışık olacak gençlerin, çocukların yetiştirilmesine katkı sağlamaktır. Manavgat Belediyesi olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza daha mutlu yarınlar ve içinde yaşamaktan zevk alacakları bir Manavgat’ı bırakmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Bu duygularımla tüm Türk ulusunun, Antalya ve Manavgat halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutlar, sevgi ve barışın çocuklarımızın mutlu gelecekleri için her zaman tüm dünyada ve Türkiye’mizde daim olmasını temenni ederim.
23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği Türk ulusu için çok anlamlı bir gündür.

23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, milli egemenliğin ilan edildiği Türk ulusu için çok anlamlı bir gündür. Ulu Önder Atatürk`ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, O’nun geleceğimizin garantisi çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

23 Nisanların, 19 Mayısların, 29 Ekimlerin, 30 Ağustosların anlamı, bizim için son derece büyüktür.   23 Nisan 1920, ulus olma yolunda büyük bedeller ödemiş kahraman bir milletin gurur günüdür.

Özgürlüğün de, eşitliğin de, adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, TBMM’ni kurarak, millet iradesinin tek çatı altında toplanmasını sağlamış ve çağdaş demokrasi yolunu açmıştır.

O tarihte yokluklar içinde kurulan Gazi Meclisimiz bir ulusun geleceğini belirleyen çok önemli kararların altına imza atmıştır. Bugün bu topraklarda özgür, bağımsız yaşıyorsak, 102 yıl önce açılan meclisimiz sayesindedir.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bu tarihi günü, ülkemizin geleceği ve aydınlık yarınlarının teminatı olan çocuklarımıza hediye etmesinin anlamı ise çok daha büyüktür.

Sadece büyük bir lider, geleceği küçük kalplere emanet eder. Çocuklara bu önemli günü bayram ilan eden tek lider de Atatürk’tür. Çünkü ATATÜRK’ÜN GÖZÜNDE ÇOCUKLAR, MİLLETİMİZİN GELECEĞİDİR.

Her çocuk, tertemiz hayalleri, pırıl pırıl fikirleriyle toplumların geleceğidir. Çocuklar, saf sevgi, masumiyet, neşe kaynağımız, geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimiz ve sorumluluğumuzdur.

Belediyelerin sorumlulukları halkın öncelikli ihtiyaçlarını gidermenin yanı sıra aynı zamanda da geleceğe ışık olacak gençlerin, çocukların yetiştirilmesine katkı sağlamaktır. Manavgat Belediyesi olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza daha mutlu yarınlar ve içinde yaşamaktan zevk alacakları bir Manavgat’ı bırakmak için var gücümüzle çalışmaktayız.

Bu duygularımla tüm Türk ulusunun, Antalya ve Manavgat halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutlar, sevgi ve barışın çocuklarımızın mutlu gelecekleri için her zaman tüm dünyada ve Türkiye’mizde daim olmasını temenni ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.