Şükrü Sözen’den Kamuoyuna Açıklama

Belediyeler 22.07.2019 - 23:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2551+ kez okundu.
 

Şükrü Sözen’den Kamuoyuna Açıklama

Son günlerde Manavgat Belediyesi ve şahsiyetim ile ilgili olarak yaya trafiğine kapalı bir refüjümüzde belediyemizin ilgili birimlerince son derece iyi niyetle yapılan kabartma Türk Bayrağı deseni ile ilgili olarak bilinçli bir LİNÇ kampanyası başlatılmıştır. Bizim vatan, millet ve şehitlerimizin kanlarından rengini alan asil Türk Bayrağımız konusundaki hassasiyetlerimiz, tartışmaya açılmayacak derecede yüksektir ve bu duruşumuz bütün Manavgat halkı ve Türkiye tarafından da net bir şekilde bilinmektedir. Söz konusu refüjümüzdeki Türk Bayrağı deseni, 2015 yılında yol hizasının 80 cm yukarısında kalacak şekilde yapılmıştır. Hiçbir şekilde YAYA KULLANIMINA AÇIK OLMAYAN ve yaya geçidi bulunmayan refüjdeki desen; daha sonra yapılan yol düzenlemesi çalışmalarıyla aşağıda kalmıştır. Bu tür desenleme çalışmaları görsel güzellik açısından pek çok belediye tarafından refüjlerde kullanılmaktadır. Bu tür görseller turistlerin ve halkımızın da oldukça ilgisini çekmekte fotoğraf karelerinde kullanılmaktadır. İlgili birimlerimizin inisiyatifinde yapılan desenleme çalışması, halkımızın gösterdiği hassasiyet üzerine sosyal medya gündemine düşer düşmez, talimatımızla kaldırılmıştır. Buna rağmen sosyal medyada söz konusu LİNÇ kampanyası devam etmektedir. Art niyetli yapıların BİR YERLERDEN aldıkları talimatlarla bu konuyu provake amaçlı olarak sosyal medyada yaymaya çalıştığı aşikardır. Son derece yakışıksız, çirkin, itham eden yorumları ve paylaşımları kabul etmemiz mümkün değildir ve asla üzerimize alınmayız. Türkiye’mizin birlik, beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu şu günlerde, bu tür provake amaçlı yayınların yapılması kimseye bir şey kazandırmaz. Hakkımızda hak etmediğimiz şekilde yapılan küfür, karalama, aşağılama, ötekileştirme, vatan, millet ve bayrak sevgimizi, bağlılığımızı sorgulayacak şekilde yapılan yorum ve paylaşımları yargıya taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Son günlerde Manavgat Belediyesi ve şahsiyetim ile ilgili olarak yaya trafiğine kapalı bir refüjümüzde belediyemizin ilgili birimlerince son derece iyi niyetle yapılan kabartma Türk Bayrağı deseni ile ilgili olarak bilinçli bir LİNÇ kampanyası başlatılmıştır. Bizim vatan, millet ve şehitlerimizin kanlarından rengini alan asil Türk Bayrağımız konusundaki hassasiyetlerimiz, tartışmaya açılmayacak derecede yüksektir ve bu duruşumuz bütün Manavgat halkı ve Türkiye tarafından da net bir şekilde bilinmektedir.

Söz konusu refüjümüzdeki Türk Bayrağı deseni, 2015 yılında yol hizasının 80 cm yukarısında kalacak şekilde yapılmıştır. Hiçbir şekilde YAYA KULLANIMINA AÇIK OLMAYAN ve yaya geçidi bulunmayan refüjdeki desen; daha sonra yapılan yol düzenlemesi çalışmalarıyla aşağıda kalmıştır. Bu tür desenleme çalışmaları görsel güzellik açısından pek çok belediye tarafından refüjlerde kullanılmaktadır. Bu tür görseller turistlerin ve halkımızın da oldukça ilgisini çekmekte fotoğraf karelerinde kullanılmaktadır.

İlgili birimlerimizin inisiyatifinde yapılan desenleme çalışması, halkımızın gösterdiği hassasiyet üzerine sosyal medya gündemine düşer düşmez, talimatımızla kaldırılmıştır. Buna rağmen sosyal medyada söz konusu LİNÇ kampanyası devam etmektedir. Art niyetli yapıların BİR YERLERDEN aldıkları talimatlarla bu konuyu provake amaçlı olarak sosyal medyada yaymaya çalıştığı aşikardır. Son derece yakışıksız, çirkin, itham eden yorumları ve paylaşımları kabul etmemiz mümkün değildir ve asla üzerimize alınmayız.

Türkiye’mizin birlik, beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu şu günlerde, bu tür provake amaçlı yayınların yapılması kimseye bir şey kazandırmaz.

Hakkımızda hak etmediğimiz şekilde yapılan küfür, karalama, aşağılama, ötekileştirme, vatan, millet ve bayrak sevgimizi, bağlılığımızı sorgulayacak şekilde yapılan yorum ve paylaşımları yargıya taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.