Sulama Kanallarında Serinlemek İçin Suya Giren Vatandaşlarımız Uyarıldı

Asayiş 21.07.2019 - 21:57, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2677+ kez okundu.
 

Sulama Kanallarında Serinlemek İçin Suya Giren Vatandaşlarımız Uyarıldı

Her yıl havaların ısınmaya başlamasıyla beraber BİLİNÇSİZLİK VE TEDBİRSİZLİK sonucu sulama kanallarında, çaylarda, denizlerde, baraj göletlerinde, nehirlerde, vb. yerlerde çok sayıda çocuğumuz/gencimiz/vatandaşımız hayatını kaybetmektedir. Bu kayıpların önüne geçilebilmesi amacıyla Emniyet Müdürlüğümüz ve ilgili kurumlar ile koordineli projeli çalışmalar başlatılması planlanmıştır. Antalya Merkez ve ilçelerinde eş zamanlı uygulanması planlanan çalışmalarda;  sistematik şekilde bilinçsizlikten, tedbirsizlikten ve imkânsızlıktan kaynaklanan sebeplerle yaşanan boğulma olaylarının önüne geçilmesi hedeflenmiştir. Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan saha çalışmalarında, İlimiz Göksu Mahallesinde bulunan DSİ'ye ait sulama kanalında serinlemek maksadıyla kanala giren kişilere yönelik konu ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılmış ve suya girmeleri men edilmiştir.

Her yıl havaların ısınmaya başlamasıyla beraber BİLİNÇSİZLİK VE TEDBİRSİZLİK sonucu sulama kanallarında, çaylarda, denizlerde, baraj göletlerinde, nehirlerde, vb. yerlerde çok sayıda çocuğumuz/gencimiz/vatandaşımız hayatını kaybetmektedir. Bu kayıpların önüne geçilebilmesi amacıyla Emniyet Müdürlüğümüz ve ilgili kurumlar ile koordineli projeli çalışmalar başlatılması planlanmıştır.

Antalya Merkez ve ilçelerinde eş zamanlı uygulanması planlanan çalışmalarda;  sistematik şekilde bilinçsizlikten, tedbirsizlikten ve imkânsızlıktan kaynaklanan sebeplerle yaşanan boğulma olaylarının önüne geçilmesi hedeflenmiştir.

Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan saha çalışmalarında, İlimiz Göksu Mahallesinde bulunan DSİ'ye ait sulama kanalında serinlemek maksadıyla kanala giren kişilere yönelik konu ile ilgili gerekli bilgilendirmeler yapılmış ve suya girmeleri men edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.