Sunexpress Yolcunun Valizini Parçaladı

Asayiş 19.09.2019 - 21:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2168+ kez okundu.
 

Sunexpress Yolcunun Valizini Parçaladı

Valizini gören yolcu büyük şok yaşadı...
14 Eylül Pazar günü 19.25 uçağıyla İzmir’den Antalya’ya gelen Antalya Bitlisliler Dernek Başkanı Vedat Yapa, valizinin patlatması sonrası büyük şok yaşadı. Sunexpress valizin patlamasından sonra kendisiyle ilgilenmediğini belirten Yapa, yaşadığı olayı şöyle anlattı: "İzmir’den Antalya’ya geldiğimde valizimi beklerken bütün valizlerin boşaltıldığını ve kontuarın kapandığı ana ekranda yazdı. Kayıptır diye üzüntü ile gittiğim kayıp bagaj bölümünde tesadüf eseri valizimin üzerine sanki uçak inmiş ve özel eşyalarımın içinden fırlamış, açtığım da ise içindeki bütün malzemelerim dağılmıştı. Karşılığım bu muamele karşısında iş ahlakı ve nasıl bir iş anlayışı ile telafi edip özür dileyeceklerini çok merak ediyorum” dedi. İşte Vedat Yapa’nın parçalanan valizi:
Valizini gören yolcu büyük şok yaşadı...

14 Eylül Pazar günü 19.25 uçağıyla İzmir’den Antalya’ya gelen Antalya Bitlisliler Dernek Başkanı Vedat Yapa, valizinin patlatması sonrası büyük şok yaşadı.

Sunexpress valizin patlamasından sonra kendisiyle ilgilenmediğini belirten Yapa, yaşadığı olayı şöyle anlattı: "İzmir’den Antalya’ya geldiğimde valizimi beklerken bütün valizlerin boşaltıldığını ve kontuarın kapandığı ana ekranda yazdı.

Kayıptır diye üzüntü ile gittiğim kayıp bagaj bölümünde tesadüf eseri valizimin üzerine sanki uçak inmiş ve özel eşyalarımın içinden fırlamış, açtığım da ise içindeki bütün malzemelerim dağılmıştı. Karşılığım bu muamele karşısında iş ahlakı ve nasıl bir iş anlayışı ile telafi edip özür dileyeceklerini çok merak ediyorum” dedi.

İşte Vedat Yapa’nın parçalanan valizi:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.