Süpermen Umut’un İsteği Gerçek Oluyor

Gündem 06.04.2019 - 18:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2179+ kez okundu.
 

Süpermen Umut’un İsteği Gerçek Oluyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın en yakın rakibini ikiye katladığı seçim zaferini kendisinin yazdığı şarkıyla kutlayan 5 yaşındaki Umut Çakır, ailesiyle birlikte Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Süpermen kostümüyle ziyarete gelen Umut, Başkan Uysal’dan evinin yakınındaki parka trambolin istedi. Antalya’da CHP’li Ümit Uysal’ın yüzde 64.8’lik rekor bir oy oranıyla kazandığı Muratpaşa Belediye Başkanlığı seçimlerini 5 yaşındaki Umut,  babası Serdar Çakır ve ağabeyi 9 yaşındaki Egemen’le birlikte çektiği bir videoyla kutladı. Videoda Başkan Uysal’a “Başkanımız olmuşsun Ümit Uysal” diye seslenen ve ardından yazdığı şarkıyı söyleyen Umut, ailesiyle birlikte Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Babası ve ağabeyiyle birlikte annesi Emel Duman Çakır’ın da yer aldığı görüşme için Umut, Süpermen kostümü giydi. Oldukça sıcak karşılanan Çakır ailesi, başarılı belediyecilik çalışmaları dolayısıyla Başkan Uysal’ı kutladı ve tebrik etti. Başkan Uysal ise destekleri ve güvenleri dolayısıyla aileye teşekkür etti. Yayımlanan bir araştırmada Türkiye genelinde oylarını en fazla arttıran belediye başkanları arasında yüzde 18.35’le Muratpaşa’nın ikinci sırada yer aldığına dikkat çeken Başkan Uysam, “Birinci olan belediyeyle aramızda da 0.38’lik bir fark var” dedi. Ziyarette Umut’a ise şarkısı dolayısıyla ayrıca teşekkür eden Başkan Uysal, Umut’un Güvenlik Mahallesi’nde evlerinin hemen yakınındaki bir parka trambolin yapılması isteğini ise kırmadı. Başkan Uysal gerekli teknik incelemenin yapılıp çocuklarını üzerinde zıplayabileceği bir oyun grubu yapılması için gerekli talimatları verdi. 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın en yakın rakibini ikiye katladığı seçim zaferini kendisinin yazdığı şarkıyla kutlayan 5 yaşındaki Umut Çakır, ailesiyle birlikte Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Süpermen kostümüyle ziyarete gelen Umut, Başkan Uysal’dan evinin yakınındaki parka trambolin istedi.

Antalya’da CHP’li Ümit Uysal’ın yüzde 64.8’lik rekor bir oy oranıyla kazandığı Muratpaşa Belediye Başkanlığı seçimlerini 5 yaşındaki Umut,  babası Serdar Çakır ve ağabeyi 9 yaşındaki Egemen’le birlikte çektiği bir videoyla kutladı. Videoda Başkan Uysal’a “Başkanımız olmuşsun Ümit Uysal” diye seslenen ve ardından yazdığı şarkıyı söyleyen Umut, ailesiyle birlikte Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Babası ve ağabeyiyle birlikte annesi Emel Duman Çakır’ın da yer aldığı görüşme için Umut, Süpermen kostümü giydi. Oldukça sıcak karşılanan Çakır ailesi, başarılı belediyecilik çalışmaları dolayısıyla Başkan Uysal’ı kutladı ve tebrik etti. Başkan Uysal ise destekleri ve güvenleri dolayısıyla aileye teşekkür etti. Yayımlanan bir araştırmada Türkiye genelinde oylarını en fazla arttıran belediye başkanları arasında yüzde 18.35’le Muratpaşa’nın ikinci sırada yer aldığına dikkat çeken Başkan Uysam, “Birinci olan belediyeyle aramızda da 0.38’lik bir fark var” dedi.

Ziyarette Umut’a ise şarkısı dolayısıyla ayrıca teşekkür eden Başkan Uysal, Umut’un Güvenlik Mahallesi’nde evlerinin hemen yakınındaki bir parka trambolin yapılması isteğini ise kırmadı. Başkan Uysal gerekli teknik incelemenin yapılıp çocuklarını üzerinde zıplayabileceği bir oyun grubu yapılması için gerekli talimatları verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.