Taner Şahin’den Engelliler Haftası Mesajı

Asayiş 11.05.2022 - 21:45, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3009+ kez okundu.
 

Taner Şahin’den Engelliler Haftası Mesajı

Akdeniz Televizyoncular, Gazeteciler ve Radyocular Derneği (ATGRD ) Genel Sekreteri ve Uluslararası Gazeteciler Delegasyonu Derneği (UGD), Antalya İl Temsilcisi Taner Şahin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası günü dolayısıyla
Akdeniz Televizyoncular, Gazeteciler ve Radyocular Derneği (ATGRD ) Genel Sekreteri ve Uluslararası Gazeteciler Delegasyonu Derneği (UGD), Antalya İl Temsilcisi Taner Şahin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. ATGRD Genel Sekreteri ve UGD, Antalya İl Temsilcisi Taner Şahin mesajında, “Engellilik; yalnızca engellilerin ya da ailelerin karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur.  Bu sorumluluk bilincimiz, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının önemli göstergelerinden biridir. Engelli vatandaşlarımızın, insan hak ve onuruna yakışır bir şekilde, toplumsal hayata katılımlarını, çalışan, üreten saygın birer kişi olarak yaşamalarını sağlamak adına göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, hak ettikleri hayat standartlarına kavuşturmaya zemin oluşturacaktır.  Bu bağlamda; toplumsal duyarlılığın ve bilinç düzeyinin artmasına katkıda bulunacağı inancıyla Engelliler Haftası’nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.
Akdeniz Televizyoncular, Gazeteciler ve Radyocular Derneği (ATGRD ) Genel Sekreteri ve Uluslararası Gazeteciler Delegasyonu Derneği (UGD), Antalya İl Temsilcisi Taner Şahin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası günü dolayısıyla

Akdeniz Televizyoncular, Gazeteciler ve Radyocular Derneği (ATGRD ) Genel Sekreteri ve Uluslararası Gazeteciler Delegasyonu Derneği (UGD), Antalya İl Temsilcisi Taner Şahin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

ATGRD Genel Sekreteri ve UGD, Antalya İl Temsilcisi Taner Şahin mesajında, “Engellilik; yalnızca engellilerin ya da ailelerin karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak hepimizin ortak sorumluluğudur.

 Bu sorumluluk bilincimiz, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının önemli göstergelerinden biridir. Engelli vatandaşlarımızın, insan hak ve onuruna yakışır bir şekilde, toplumsal hayata katılımlarını, çalışan, üreten saygın birer kişi olarak yaşamalarını sağlamak adına göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, hak ettikleri hayat standartlarına kavuşturmaya zemin oluşturacaktır.

 Bu bağlamda; toplumsal duyarlılığın ve bilinç düzeyinin artmasına katkıda bulunacağı inancıyla Engelliler Haftası’nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.