Taner Şahin, Gazeteci Ergin Çevik’e Yapılan Saldırıyı Kınadı

Gündem 20.05.2019 - 22:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2353+ kez okundu.
 

Taner Şahin, Gazeteci Ergin Çevik’e Yapılan Saldırıyı Kınadı

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) Antalya İl Temsilcisi Taner Şahin yayınladığı basın bildirisiyle Gazeteci Ergin Çevik’in uğradığı saldırıyı kınadı.
Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) Antalya İl Temsilcisi Taner Şahin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Şahin “20 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı toplantıdan evine giderken arabasının önünü kesen 3 kişi tarafından meslektaşımız Gazeteci Ergin Çevik Yapılan saldırı hastanede kontrol altına alınmıştır. Bu saldırı tüm medya dünyasına yapılan alçakça saldırılardan sadece bir tanesidir. Gazeteci Ergin Çevik hazırladığı gazetesi ve köşe yazıları ile son yıllarda tüm Antalya ve Aksu’nun takip ettiği haberlere ve yazılara imza atmaktadır. Bu tür saldırıyı kim veya kimler yaparsa yapsın karşılarında öncelikle Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) gibi duyarlı meslek örgütlerini bulacaklardır. Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD)  Antalya İl Temsilciliği olarak bu saldırıyı şiddetle kınıyor, özgür ve tarafsız bir basının Türkiye'de daha elverişli şartlarda görev yapması için tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz” dedi.  
Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) Antalya İl Temsilcisi Taner Şahin yayınladığı basın bildirisiyle Gazeteci Ergin Çevik’in uğradığı saldırıyı kınadı.

Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) Antalya İl Temsilcisi Taner Şahin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. Şahin “20 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı toplantıdan evine giderken arabasının önünü kesen 3 kişi tarafından meslektaşımız Gazeteci Ergin Çevik Yapılan saldırı hastanede kontrol altına alınmıştır. Bu saldırı tüm medya dünyasına yapılan alçakça saldırılardan sadece bir tanesidir. Gazeteci Ergin Çevik hazırladığı gazetesi ve köşe yazıları ile son yıllarda tüm Antalya ve Aksu’nun takip ettiği haberlere ve yazılara imza atmaktadır.

Bu tür saldırıyı kim veya kimler yaparsa yapsın karşılarında öncelikle Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) gibi duyarlı meslek örgütlerini bulacaklardır. Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD)  Antalya İl Temsilciliği olarak bu saldırıyı şiddetle kınıyor, özgür ve tarafsız bir basının Türkiye'de daha elverişli şartlarda görev yapması için tüm yetkilileri göreve davet ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.