Taner Şahin Yazdı

Gündem 13.11.2020 - 22:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2615+ kez okundu.
 

Taner Şahin Yazdı

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki Güç savaşları ” hakkında.
Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki Güç savaşları ” hakkında. Yazımın başlığında yazıldığı gibi Antalya Büyükşehir Belediyesinde Büyük KAOS var. Nedir bu KAOS ’un nedeni? Bilindiği gibi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için sağlığında düzelme başladı ve normal odaya çıkarıldı haberleri Başkan Muhittin Böcek’i sevenleri çok sevindirdi. Kafamıza takılan bir soruyu da sormadan geçemiyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in iyileşmesini bırakın Antalya’yı tüm Türkiye takip ediyor ve dualar ediyordur. Ancak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in normal odaya çıktığına dair hiçbir kare resim veya video paylaşılmadı. >>>>>>>>>>TIKLAYINIZ
Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki Güç savaşları ” hakkında.

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’ndeki Güç savaşları ” hakkında.

Yazımın başlığında yazıldığı gibi Antalya Büyükşehir Belediyesinde Büyük KAOS var.

Nedir bu KAOS ’un nedeni?

Bilindiği gibi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için sağlığında düzelme başladı ve normal odaya çıkarıldı haberleri Başkan Muhittin Böcek’i sevenleri çok sevindirdi.

Kafamıza takılan bir soruyu da sormadan geçemiyoruz.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in iyileşmesini bırakın Antalya’yı tüm Türkiye takip ediyor ve dualar ediyordur.

Ancak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in normal odaya çıktığına dair hiçbir kare resim veya video paylaşılmadı.

>>>>>>>>>>TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.