Taner Şahin Yazdı:

Gündem 13.06.2021 - 14:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1800+ kez okundu.
 

Taner Şahin Yazdı:

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran” hakkında.
Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran” hakkında. Bilindiği gibi uzun zamandır. İyi Parti Antalya İl Başkanlığı hakkında birkaç yazı paylaştım. İyi Parti Antalya İl hakkındaki yaptığımım paylaşımlar hakkında rahatsız olanlar kadar da doğruları öğrenmek için arkamda ve yanımda olan İyi Partililerde oldu. Gelelim konumuza, Görevden Alınan Eski İyi Parti Yavuz Temizer olayından sonra, iyi parti Genel Merkezi Mehmet Başaran’ı Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ı görevlendirdi. Gelişmeler bundan sonra olgunlaşmaya başladı. Mehmet Başaran İyi Parti İl Başkanı olduktan sonra beni Çakırlardaki ofisine çay içmeye çağırdı. Ben İyi Partili tarafından ofisine gittik. Çay ve sohbet ettik. TIKLAYIN>>>>
Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran” hakkında.

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran” hakkında.

Bilindiği gibi uzun zamandır. İyi Parti Antalya İl Başkanlığı hakkında birkaç yazı paylaştım. İyi Parti Antalya İl hakkındaki yaptığımım paylaşımlar hakkında rahatsız olanlar kadar da doğruları öğrenmek için arkamda ve yanımda olan İyi Partililerde oldu.

Gelelim konumuza,

Görevden Alınan Eski İyi Parti Yavuz Temizer olayından sonra, iyi parti Genel Merkezi Mehmet Başaran’ı Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ı görevlendirdi. Gelişmeler bundan sonra olgunlaşmaya başladı.

Mehmet Başaran İyi Parti İl Başkanı olduktan sonra beni Çakırlardaki ofisine çay içmeye çağırdı. Ben İyi Partili tarafından ofisine gittik. Çay ve sohbet ettik.

TIKLAYIN>>>>

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.