Taner Şahin Yazdı İyi Parti Aksu Kongresinin Bilinmezleri!

Gündem 24.06.2020 - 14:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1836+ kez okundu.
 

Taner Şahin Yazdı İyi Parti Aksu Kongresinin Bilinmezleri!

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Aksu Kongresinin Bilinmezleri” hakkında. Antalya siyaseti 21 Haziran 2020 Pazar günü İyi Parti Muratpaşa İlçe Delege seçimine odaklanmışken, aslında Antalya siyasetinin önümüzdeki yıllarına yön verecek ilçe kongreleri basında yeteri kadar işlenmedi. Muratpaşa delege seçimlerinin İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran ve Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur için varlık yokluk seçimi olması; Buna karşın diğer ilçelerde önde gözüken Ahmet Aydın, İlhami Okutan, Ali Adnan Kaya, Nihat Kavşut bloğunun Muratpaşa ‘da delege çoğunluğunu ele geçirmesi durumunda İyi Parti’de Ülkücü bir İl Başkanının seçileceğine kesin gözüyle bakılması, Muratpaşa delege seçimlerini hem ön plana çıkardı, hem de oldukça gergin bir seçim yaşattı. >>>>TIKLAYINIZ

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “Aksu Kongresinin Bilinmezleri” hakkında.

Antalya siyaseti 21 Haziran 2020 Pazar günü İyi Parti Muratpaşa İlçe Delege seçimine odaklanmışken, aslında Antalya siyasetinin önümüzdeki yıllarına yön verecek ilçe kongreleri basında yeteri kadar işlenmedi.

Muratpaşa delege seçimlerinin İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran ve Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur için varlık yokluk seçimi olması; Buna karşın diğer ilçelerde önde gözüken Ahmet Aydın, İlhami Okutan, Ali Adnan Kaya, Nihat Kavşut bloğunun Muratpaşa ‘da delege çoğunluğunu ele geçirmesi durumunda İyi Parti’de Ülkücü bir İl Başkanının seçileceğine kesin gözüyle bakılması, Muratpaşa delege seçimlerini hem ön plana çıkardı, hem de oldukça gergin bir seçim yaşattı.

>>>>TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.