Taner Şahin Yazdı, İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in Korkaklığı

Gündem 23.11.2019 - 18:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2409+ kez okundu.
 

Taner Şahin Yazdı, İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in Korkaklığı

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den azar yemekten korkması hakkında Mail listemize Ankara’dan gelen Davette: 23 – 24 Kasım 2019 tarihinde Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendinin iştirakleriyle Yerel Yönetimler Başkanı Metin ERGUN beyin organizatörlüğünde gerçekleşecek olan “Yerel Yönetimler Çalıştay -1 “ toplantısına katılımlarınızı önemle rica ederiz.” Bu davet üzerine gittiğimiz toplantıya korkudan karşımıza çıkamayan İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in yerine sözde danışmanı ama silahlı koruması E.C.Ö. ve İyi Parti Antalya İl Kurucu Kurulu Üyesi M.E. tehditkâr bir şekilde toplantıya giremeyeceğimizi beyan edip otelin dışına çıkarmaya çalıştılar.   TIKLAYINIZ>>>>>

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den azar yemekten korkması hakkında

Mail listemize Ankara’dan gelen Davette: 23 – 24 Kasım 2019 tarihinde Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendinin iştirakleriyle Yerel Yönetimler Başkanı Metin ERGUN beyin organizatörlüğünde gerçekleşecek olan “Yerel Yönetimler Çalıştay -1 “ toplantısına katılımlarınızı önemle rica ederiz.”

Bu davet üzerine gittiğimiz toplantıya korkudan karşımıza çıkamayan İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in yerine sözde danışmanı ama silahlı koruması E.C.Ö. ve İyi Parti Antalya İl Kurucu Kurulu Üyesi M.E. tehditkâr bir şekilde toplantıya giremeyeceğimizi beyan edip otelin dışına çıkarmaya çalıştılar.

 

TIKLAYINIZ>>>>>

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.