Taner Şahin Yazdı: "İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran’a Antalya Meclis Üyerinden ŞOK Tokat"

Gündem 29.08.2021 - 17:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2645+ kez okundu.
 

Taner Şahin Yazdı: "İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran’a Antalya Meclis Üyerinden ŞOK Tokat"

Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “İyi parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’a Antalya Büyükşehir Belediye ve İlçe Meclis Üyelerinin teptikleri ” hakkında.
Son günlerde yapılan yanlışlardan dolayı İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ a tepkiler çığ gibi büyümeye başladı. Herkes iyi bilir ki! İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ın başarılı bir strateji uygulayarak İyi Partiyi Antalya’nın en başarılı partisi olmasını beklerken partisine,  teşkilatlarına ve üyelerini hayal kırıklığına uğrattı. Gelelim İyi Parti Antalya’da neler olduğuna? Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin Krizi yaşandı. Anlamadığım bir konu var. Her defasında İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran her konuşmasın ben “Antalya’nın Kale Komutanıyım” ifadelerini kullanıyordu. Ancak bu krizi yönetemedi. İyi bir siyasetçi bunun gibi krizlerle Genel Merkezini meşgul edeceğine Antalya içinde çözebilirdi. Ancak İl Başkan Mehmet Başaran krizi çözmeyi beceremeyince Ankara’yı arayıp yardım istemesi Antalya’da siyaseti yönetmekte sınıfta kaldığı gösterdi. Gelelim diğer krize! >>>>>>TIKLAYINIZ
Değerli Dostlar bugünkü yazımın konusu, “İyi parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’a Antalya Büyükşehir Belediye ve İlçe Meclis Üyelerinin teptikleri ” hakkında.

Son günlerde yapılan yanlışlardan dolayı İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ a tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.

Herkes iyi bilir ki!

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ın başarılı bir strateji uygulayarak İyi Partiyi Antalya’nın en başarılı partisi olmasını beklerken partisine,  teşkilatlarına ve üyelerini hayal kırıklığına uğrattı.

Gelelim İyi Parti Antalya’da neler olduğuna?

Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin Krizi yaşandı.

Anlamadığım bir konu var.

Her defasında İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran her konuşmasın ben “Antalya’nın Kale Komutanıyım” ifadelerini kullanıyordu.

Ancak bu krizi yönetemedi. İyi bir siyasetçi bunun gibi krizlerle Genel Merkezini meşgul edeceğine Antalya içinde çözebilirdi. Ancak İl Başkan Mehmet Başaran krizi çözmeyi beceremeyince Ankara’yı arayıp yardım istemesi Antalya’da siyaseti yönetmekte sınıfta kaldığı gösterdi.

Gelelim diğer krize!

>>>>>>TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.