Tarım İl Müdürlüğü Personeline İftar Verdi

10.05.2019 - 22:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1653+ kez okundu.
 

Tarım İl Müdürlüğü Personeline İftar Verdi

İl Müdürlüğümüzün personeline yönelik  geleneksel olarak düzenlediği Ramazan ayı iftar programı bugün İl Müdürlüğümüzün kampüsünde gerçekleşti.  İftar programına İl Müdürü Mustafa Özen, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve personelimiz, aileleri ile birlikte katıldı. Personelin aileleriyle birlikte yer alması, iftar programına ayrı bir güzellik kattı. İl İlçe Müdürlüğü çalışanları birbirileriyle kaynaşma fırsatı da yakalamış oldu.  İl Müdürü Mustafa Özen" Bugün İl Müdürlüğümüzde  mesai arkadaşlarımızla  birlikte Ramazan ayının manevi ikliminde iftarda olmanın mutluluğunu yaşamaktayız'' dedi.

İl Müdürlüğümüzün personeline yönelik  geleneksel olarak düzenlediği Ramazan ayı iftar programı bugün İl Müdürlüğümüzün kampüsünde gerçekleşti. 

İftar programına İl Müdürü Mustafa Özen, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve personelimiz, aileleri ile birlikte katıldı.

Personelin aileleriyle birlikte yer alması, iftar programına ayrı bir güzellik kattı. İl İlçe Müdürlüğü çalışanları birbirileriyle kaynaşma fırsatı da yakalamış oldu. 

İl Müdürü Mustafa Özen" Bugün İl Müdürlüğümüzde  mesai arkadaşlarımızla  birlikte Ramazan ayının manevi ikliminde iftarda olmanın mutluluğunu yaşamaktayız'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.