Tarım Sektörünün Zararı Karşılanmalı

Politika 03.04.2020 - 20:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1482+ kez okundu.
 

Tarım Sektörünün Zararı Karşılanmalı

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, korona virüsü salgınının en çok zarar verdiği sektörlerden olan tarım sektörünün emekçileriyle bir araya gelerek sorunları ve çözüm yollarını tartıştı. Başkan Bayar, “Alınan önlemler yetersiz, tarım emekçisi daha fazla görmezden gelinemez” dedi Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, korona virüsü salgınından en çok zarar gören sektörlerden biri olan tarım sektörünün emekçileriyle bir araya gelerek sorunları ve çözüm yollarını konuştu. Sabah saatlerinde Antalya toptancı haline ziyarette bulunarak, Komisyoncular ve Tüccarlar Derneği Başkanı Adem Özaydın ve yönetim kuruluyla birlikte sektörün sorunlarını ve çözüm yollarını konuşan Başkan Bayar, halen daha tarım emekçileri için alınan gerçekçi bir tedbir olmadığının altını çizdi. Bayar, “Her geçen gün sözde tedbirler arttırılmakta, denetimler sıkılaşmakta, mağdur olanların destekleneceği söylenmekte. Ancak salgının en büyük darbeyi vurduğu sektörlerden olan tarım sektörüyle ve tarım emekçileriyle alakalı tedbirlerin yetersizliği, bu ülkenin üreten yüzü çiftçilerimizi derinden endişelendirmektedir. Salgından dolayı Antalya’da otellerin kapalı olması nedeniyle patates ve soğanı cücükleyen çiftçinin malları elinde kalmış, fazlasıyla zarar etmiştir. Çiftçinin zararı karşılanmalı, tarım emekçileri daha fazla görmezden gelinmemeli, acilen gerçekçi önlemler alınarak tarım sektöründeki mağduriyet giderilmelidir” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, korona virüsü salgınının en çok zarar verdiği sektörlerden olan tarım sektörünün emekçileriyle bir araya gelerek sorunları ve çözüm yollarını tartıştı. Başkan Bayar, “Alınan önlemler yetersiz, tarım emekçisi daha fazla görmezden gelinemez” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, korona virüsü salgınından en çok zarar gören sektörlerden biri olan tarım sektörünün emekçileriyle bir araya gelerek sorunları ve çözüm yollarını konuştu.

Sabah saatlerinde Antalya toptancı haline ziyarette bulunarak, Komisyoncular ve Tüccarlar Derneği Başkanı Adem Özaydın ve yönetim kuruluyla birlikte sektörün sorunlarını ve çözüm yollarını konuşan Başkan Bayar, halen daha tarım emekçileri için alınan gerçekçi bir tedbir olmadığının altını çizdi. Bayar, “Her geçen gün sözde tedbirler arttırılmakta, denetimler sıkılaşmakta, mağdur olanların destekleneceği söylenmekte. Ancak salgının en büyük darbeyi vurduğu sektörlerden olan tarım sektörüyle ve tarım emekçileriyle alakalı tedbirlerin yetersizliği, bu ülkenin üreten yüzü çiftçilerimizi derinden endişelendirmektedir. Salgından dolayı Antalya’da otellerin kapalı olması nedeniyle patates ve soğanı cücükleyen çiftçinin malları elinde kalmış, fazlasıyla zarar etmiştir. Çiftçinin zararı karşılanmalı, tarım emekçileri daha fazla görmezden gelinmemeli, acilen gerçekçi önlemler alınarak tarım sektöründeki mağduriyet giderilmelidir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.