TBMM Açıldı

Politika 03.10.2020 - 21:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2162+ kez okundu.
 

TBMM Açıldı

Mutabakatla Milli Menfaatlerimizin Tahakkuku İçin Çalışmaya Devam
Mutabakatla Milli Menfaatlerimizin Tahakkuku İçin Çalışmaya Devam Türkiye Büyük Millet Meclisi 1 Ekim Perşembe Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşma ile yeni yasama dönemine başladı. Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu  Başkanı Atay Uslu, meclisin yeni yasama dönemi ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı.  Milletvekili Atay Uslu'nun TBMM Açılış mesajı: Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 27. Dönem 4. Yasama yılı başladı. Yasama döneminde fikirler, politikalar  tartışılırken nezaket, mutabakat ve uzlaşı ile milletimiz için en iyi ve en hayırlı olanı yasalaştırdığımız, milli menfaatlerimizin tahakkukunu  gerçekleştirdiğimiz bir çalışma dönemi diliyorum. Yapılacak müzakerelerin, alınacak kararların, çıkartılacak kanunların, gösterilecek gayretin milletimize devletimize ve insanlığa faydalı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum. Geçtiğimiz yasama yılında, Meclisimiz yoğun bir mesai sarf etti.  27. Dönem 3.Yasama Yılında toplam 233 birleşimde, 995 oturum gerçekleştirdik.  27. Dönemden bugüne kadar toplam 109 adet kanun teklifini görüşerek yasalaştırdık. Başta Yüce Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu güne kadar Meclisimizde görev yapmış tüm milletvekillerine şükranlarımızı sunuyorum, ahirete irtihal etmiş olanlara rahmet, yaşayanlara uzun ömürler diliyorum. Halen faaliyetlerini sürdürebilmesi için canla başla gayret gösteren bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu yıl Meclisimizin açılışının 100. Yılı. Bu yüce Meclisimizi nice yüzyıllara güç ve kudretle ulaşmasını, ilelebet var olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Bizim Meclisimiz sıradan bir Meclis değildir. Meclisimiz, 'Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesiyle, millî iradenin tecelligâhı olmuş yerdir. Burası, 'Ya istiklal ya ölüm’ şiarıyla ülkemizin İstiklal Harbi’ni bizzat yönetmiş gazi bir Meclis’tir. Burası, 'Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım’ meydan okuyuşuyla istiklaline ve istikbaline sahip çıkan bir milletin meclisidir. Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Antalya Milletvekili olarak Antalyamız ve milli çıkarlarımız için en güzel, en iyi kararları verme sorumluluğu ile hareket etmeye devam edeceğim. TBMM'de aldığımız  kararların, kabul ettiğimiz düzenlemelerin ülkemize güzellik, esenlik, refah, kalkınma ve huzur getirmesini diliyorum. Atay Uslu Ak Parti Antalya Milletvekili
Mutabakatla Milli Menfaatlerimizin Tahakkuku İçin Çalışmaya Devam

Mutabakatla Milli Menfaatlerimizin Tahakkuku İçin Çalışmaya Devam

Türkiye Büyük Millet Meclisi 1 Ekim Perşembe Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşma ile yeni yasama dönemine başladı. Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu  Başkanı Atay Uslu, meclisin yeni yasama dönemi ile ilgili olarak bir mesaj yayınladı. 

Milletvekili Atay Uslu'nun TBMM Açılış mesajı:

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 27. Dönem 4. Yasama yılı başladı. Yasama döneminde fikirler, politikalar  tartışılırken nezaket, mutabakat ve uzlaşı ile milletimiz için en iyi ve en hayırlı olanı yasalaştırdığımız, milli menfaatlerimizin tahakkukunu  gerçekleştirdiğimiz bir çalışma dönemi diliyorum.
Yapılacak müzakerelerin, alınacak kararların, çıkartılacak kanunların, gösterilecek gayretin milletimize devletimize ve insanlığa faydalı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum.

Geçtiğimiz yasama yılında, Meclisimiz yoğun bir mesai sarf etti.  27. Dönem 3.Yasama Yılında toplam 233 birleşimde, 995 oturum gerçekleştirdik.  27. Dönemden bugüne kadar toplam 109 adet kanun teklifini görüşerek yasalaştırdık.

Başta Yüce Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu güne kadar Meclisimizde görev yapmış tüm milletvekillerine şükranlarımızı sunuyorum, ahirete irtihal etmiş olanlara rahmet, yaşayanlara uzun ömürler diliyorum. Halen faaliyetlerini sürdürebilmesi için canla başla gayret gösteren bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Bu yıl Meclisimizin açılışının 100. Yılı. Bu yüce Meclisimizi nice yüzyıllara güç ve kudretle ulaşmasını, ilelebet var olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.

Bizim Meclisimiz sıradan bir Meclis değildir. Meclisimiz, 'Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesiyle, millî iradenin tecelligâhı olmuş yerdir. Burası, 'Ya istiklal ya ölüm’ şiarıyla ülkemizin İstiklal Harbi’ni bizzat yönetmiş gazi bir Meclis’tir. Burası, 'Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım’ meydan okuyuşuyla istiklaline ve istikbaline sahip çıkan bir milletin meclisidir.

Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında Antalya Milletvekili olarak Antalyamız ve milli çıkarlarımız için en güzel, en iyi kararları verme sorumluluğu ile hareket etmeye devam edeceğim.

TBMM'de aldığımız  kararların, kabul ettiğimiz düzenlemelerin ülkemize güzellik, esenlik, refah, kalkınma ve huzur getirmesini diliyorum.

Atay Uslu Ak Parti Antalya Milletvekili

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.