TBMM’de Halkla İlişkiler Binasında Engelli Ziyaretçilere Katlarda Engelli Tuvaleti Yok.

Politika 09.05.2019 - 17:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2314+ kez okundu.
 

TBMM’de Halkla İlişkiler Binasında Engelli Ziyaretçilere Katlarda Engelli Tuvaleti Yok.

Engelli hakları ve sağlık sorunları konularında çalışmaları ile pek çok vatandaşımızın dertlerini Meclis gündemine taşıyan İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk bu kez de Meclis Başkanı Sn. Mustafa Şentop’a yazılı soru önergesi ile TBMM’de Milletvekili odalarının bulunduğu Yeni Halkla İlişkiler Binasında artan milletvekili sayısı sonrası yapılan tadilat ile katlardaki engelli tuvaletlerinin, Komisyon Başkanlarına tahsis edilmesini sordu. Yasin Öztürk, 6 katlı binada sadece zemin katta engelli tuvaleti bulunduğunu, bunun da gelen binaya gelen ziyaretçiler için yetersiz ve zor ulaşılır olduğunu belirtip, her katta engelli ziyaretçiler için yeterli fiziki şartların ne zaman sağlanacağını sordu. 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını da hatırlatan Yasin Öztürk, bu haftanın hatırına yazılı soru önergesinin vaktinde cevaplandırılmasını istedi.

Engelli hakları ve sağlık sorunları konularında çalışmaları ile pek çok vatandaşımızın dertlerini Meclis gündemine taşıyan İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk bu kez de Meclis Başkanı Sn. Mustafa Şentop’a yazılı soru önergesi ile TBMM’de Milletvekili odalarının bulunduğu Yeni Halkla İlişkiler Binasında artan milletvekili sayısı sonrası yapılan tadilat ile katlardaki engelli tuvaletlerinin, Komisyon Başkanlarına tahsis edilmesini sordu.

Yasin Öztürk, 6 katlı binada sadece zemin katta engelli tuvaleti bulunduğunu, bunun da gelen binaya gelen ziyaretçiler için yetersiz ve zor ulaşılır olduğunu belirtip, her katta engelli ziyaretçiler için yeterli fiziki şartların ne zaman sağlanacağını sordu. 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını da hatırlatan Yasin Öztürk, bu haftanın hatırına yazılı soru önergesinin vaktinde cevaplandırılmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.