Tedbirler Tamam, Kapılar Açılıyor

Asayiş 05.03.2021 - 21:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1994+ kez okundu.
 

Tedbirler Tamam, Kapılar Açılıyor

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyüklükteki dönme dolabını bünyesinde bulunduran Antalya’nın tek açık hava eğlence merkezi Aktur Lunapark geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni kontrollü dönem şartlarına uygun olarak bu gün kapılarını açıyor.
Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyüklükteki dönme dolabını bünyesinde bulunduran Antalya’nın tek açık hava eğlence merkezi Aktur Lunapark geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni kontrollü dönem şartlarına uygun olarak bu gün kapılarını açıyor. Sosyal mesafe kuralları ve yüzde 50 kapasite zorunluluğuna uyulacak olan parka HES Kodu sorgulaması, ateş ve maske kontrolü ile giriş yapılabilecek. Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyüklükteki dönme dolabını Antalya’ya kazandıran Antalya’nın tek açık hava eğlence merkezi  Aktur Lunapark bu gün açılacak.  Koronavirüs tedbirleri kapsamında bütün işletmeler gibi uzun süredir kapalı olan Aktur Lunapark yeni kontrollü dönem şartlarına uygun olarak açıklanan genelgeye uygun olarak kapılarını eğlence severlere açacak. Hem müşterileri hem de çalışanları korumak adına gerekli tüm tedbirleri alan Aktur Park işletmesi hafta içi her gün 11’de kapılarını açacak ve akşam 19:00’a kadar hizmet verecek. Hafta sonu ise sadece Cumartesi günleri açık olacak heyecan ve eğlencenin merkezi Aktur Park 10:00-19:00 arasında misafirlerini ağırlayacak. Uzun süre sonra yeniden kapıları açacak olmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirten Aktur Lunapark İşletme Müdürü Veli Kılınçaslan bakanlık tarafından açıklanan genelge uygun olarak tüm hazırlıkları yaptıklarını söyledi. Kılınçaslan “İşletme olarak açıklana tedbirlere harfiyen uymaya kararlıyız. Müşterilerimizden de bu konyda hassasiyet bekliyoruz.  Sosyal mesafe, Hes Kodu, ateş ölçer ve maske kontrollerini düzenli olarak yapacağız. Ayrıca yüzde elli müşteri kapasitesi ihmal etmeden tüm ünitelerimizi her tur sonunda dezenfekte edeceğiz. Geçtiğimiz yaz olduğu gibi kurallara uyarak sağlıklı bir şekilde hep beraber eğlenmeyi, özlenen günlere de kısa sürede kavuşmayı ümit ediyoruz. Kontrollü bir şekilde tedbirlere uyarak eğlenmek isteyen tüm hemşerilerimi parkımıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyüklükteki dönme dolabını bünyesinde bulunduran Antalya’nın tek açık hava eğlence merkezi Aktur Lunapark geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni kontrollü dönem şartlarına uygun olarak bu gün kapılarını açıyor.

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyüklükteki dönme dolabını bünyesinde bulunduran Antalya’nın tek açık hava eğlence merkezi Aktur Lunapark geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni kontrollü dönem şartlarına uygun olarak bu gün kapılarını açıyor. Sosyal mesafe kuralları ve yüzde 50 kapasite zorunluluğuna uyulacak olan parka HES Kodu sorgulaması, ateş ve maske kontrolü ile giriş yapılabilecek.

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyüklükteki dönme dolabını Antalya’ya kazandıran Antalya’nın tek açık hava eğlence merkezi  Aktur Lunapark bu gün açılacak.  Koronavirüs tedbirleri kapsamında bütün işletmeler gibi uzun süredir kapalı olan Aktur Lunapark yeni kontrollü dönem şartlarına uygun olarak açıklanan genelgeye uygun olarak kapılarını eğlence severlere açacak. Hem müşterileri hem de çalışanları korumak adına gerekli tüm tedbirleri alan Aktur Park işletmesi hafta içi her gün 11’de kapılarını açacak ve akşam 19:00’a kadar hizmet verecek. Hafta sonu ise sadece Cumartesi günleri açık olacak heyecan ve eğlencenin merkezi Aktur Park 10:00-19:00 arasında misafirlerini ağırlayacak.

Uzun süre sonra yeniden kapıları açacak olmanın heyecanı içerisinde olduklarını belirten Aktur Lunapark İşletme Müdürü Veli Kılınçaslan bakanlık tarafından açıklanan genelge uygun olarak tüm hazırlıkları yaptıklarını söyledi. Kılınçaslan “İşletme olarak açıklana tedbirlere harfiyen uymaya kararlıyız. Müşterilerimizden de bu konyda hassasiyet bekliyoruz.  Sosyal mesafe, Hes Kodu, ateş ölçer ve maske kontrollerini düzenli olarak yapacağız. Ayrıca yüzde elli müşteri kapasitesi ihmal etmeden tüm ünitelerimizi her tur sonunda dezenfekte edeceğiz. Geçtiğimiz yaz olduğu gibi kurallara uyarak sağlıklı bir şekilde hep beraber eğlenmeyi, özlenen günlere de kısa sürede kavuşmayı ümit ediyoruz. Kontrollü bir şekilde tedbirlere uyarak eğlenmek isteyen tüm hemşerilerimi parkımıza davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.