Tekvandoculardan Veda Özçekimi

Spor 07.09.2021 - 21:15, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2648+ kez okundu.
 

Tekvandoculardan Veda Özçekimi

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün tekvando öğrencileri, yeni sezon başlangıcına kadar sürecek tatil öncesi özçekim ile vedalaştı
Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün tekvando öğrencileri, yeni sezon başlangıcına kadar sürecek tatil öncesi özçekim ile vedalaştı Son antrenmanlarının ardından başlayan tatillerine çıkmadan önce özçekim yaparak vedalaşan Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün tekvando öğrencileri, yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. Yaşları 6 ile 16 arasında değişen antrenör Derya Uyankaya öğrencileri, kurdukları arkadaşlıklarının Ekim ayında başlayacak yeni sezonda da devam ettirmek istiyor. İlk adım olarak beyaz kuşak ile başlayan sporcular, girecekleri sınavı geçmesiyle bir üst kuşağa terfi ediyor. Utangaç çocuklar özgüven kazanıyor Öğrencilerine tekme atmaktan önce tekvando sporunun nezaket, bütünlük, sabır, irade gücü olduğu felsefesini öğrettiğini vurgulayan Uyankaya, her antrenman sonunda özçekim yaparak vedalaşmayı gelenek haline getirdiklerini söyledi. Bu sporun çocukların hem fiziksel hem de karakter gelişimine katkı koyduğunu hatırlatan Uyankaya, 'Kış okullarımızın başlamasıyla daha fazla öğrenci katılımı bekliyoruz. Velilerimize utangaç ve içe kapanık çocukların bile bu spor sayesinde güven, özsaygı ve girişkenlik özelliklerini edinmeye başladığını söylemek isterim' diye konuştu.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün tekvando öğrencileri, yeni sezon başlangıcına kadar sürecek tatil öncesi özçekim ile vedalaştı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün tekvando öğrencileri, yeni sezon başlangıcına kadar sürecek tatil öncesi özçekim ile vedalaştı

Son antrenmanlarının ardından başlayan tatillerine çıkmadan önce özçekim yaparak vedalaşan Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün tekvando öğrencileri, yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. Yaşları 6 ile 16 arasında değişen antrenör Derya Uyankaya öğrencileri, kurdukları arkadaşlıklarının Ekim ayında başlayacak yeni sezonda da devam ettirmek istiyor. İlk adım olarak beyaz kuşak ile başlayan sporcular, girecekleri sınavı geçmesiyle bir üst kuşağa terfi ediyor.

Utangaç çocuklar özgüven kazanıyor

Öğrencilerine tekme atmaktan önce tekvando sporunun nezaket, bütünlük, sabır, irade gücü olduğu felsefesini öğrettiğini vurgulayan Uyankaya, her antrenman sonunda özçekim yaparak vedalaşmayı gelenek haline getirdiklerini söyledi. Bu sporun çocukların hem fiziksel hem de karakter gelişimine katkı koyduğunu hatırlatan Uyankaya, 'Kış okullarımızın başlamasıyla daha fazla öğrenci katılımı bekliyoruz. Velilerimize utangaç ve içe kapanık çocukların bile bu spor sayesinde güven, özsaygı ve girişkenlik özelliklerini edinmeye başladığını söylemek isterim' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.