TEMAS İnternet Dizisinin Tanıtımı Yapıldı

Magazin 17.04.2020 - 03:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2514+ kez okundu.
 

TEMAS İnternet Dizisinin Tanıtımı Yapıldı

Gerçek Hayat Hikâyelerini işlecek olan TEMAS İnternet Dizisi’nin tanıtımı yapıldı
Gerçek hayat hikâyelerinden alıntılar yapılacak olan İnternet Dizisi TEMAS’ın önceliği Toplumsal yaşamın iki farklı görünümünü işleyerek bireylerin maruz  kaldığı  şiddet, çatışma, iç hesaplaşma ve bunların yarattığı travmaların yansımasıdır. Amaç Sosyal Farkındalık  Projesi kapsamında yaşanmışlıklarını gün yüzüne çıkarılmasıdır. TEMAS İnternet Dizisi ayrıca Adalet’in güvenirliği ve İnanç çatışmalarının öne çıkarmak için kurgulaştırılmış halidir. TEMAS İnternet Dizisi’nin dikkat çeken özelliği ise gerçek olay ve kişisellerin hikâyelerinden yola çıkılarak kurgulanıp hayata geçirilmiş olması. TEMAS İnternet Dizisi’nin çekimleri, Antalya merkez başta olmak üzere ilçelerinde devam etmektedir. TEMAS İnternet Dizisi’nin ekibi konu ve tür açısından izleyicilerden beğeni alacağını ve kısa sürede yoğun bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedeflediklerini belirtildi.   KÜNYE - TEMAS İNTERNET DİZİSİ   Yapım: Ice Productıon, Yönetmen: Sedat Koçak Senaryo: Hikâyesini, Bayram Aygan, Senaryosunu Kasım Hocalar,   Filmin Türü: Gerçek Hikâyeler, Yapım Yılı: 2020, Yapım Ülkesi: Türkiye, Orijinal Dili: Türkçe,   Oyuncular: Yıldız Tosun, Murat Aygan, Av. Ayşegül Manav, Mithat Uçar, Serkan Şensoy, Hüseyin Özay, Çağkan Ali Şen, Mahmut Elma, Ali Tangünler, Ece Nur Mengi, Seda Aksoy, Erand Kavas, M.Ali Taşkıran, Tunahan Özten, Burak Zobu  
Gerçek Hayat Hikâyelerini işlecek olan TEMAS İnternet Dizisi’nin tanıtımı yapıldı

Gerçek hayat hikâyelerinden alıntılar yapılacak olan İnternet Dizisi TEMAS’ın önceliği Toplumsal yaşamın iki farklı görünümünü işleyerek bireylerin maruz  kaldığı  şiddet, çatışma, iç hesaplaşma ve bunların yarattığı travmaların yansımasıdır.

Amaç Sosyal Farkındalık  Projesi kapsamında yaşanmışlıklarını gün yüzüne çıkarılmasıdır.

TEMAS İnternet Dizisi ayrıca Adalet’in güvenirliği ve İnanç çatışmalarının öne çıkarmak için kurgulaştırılmış halidir.

TEMAS İnternet Dizisi’nin dikkat çeken özelliği ise gerçek olay ve kişisellerin hikâyelerinden yola çıkılarak kurgulanıp hayata geçirilmiş olması.

TEMAS İnternet Dizisi’nin çekimleri, Antalya merkez başta olmak üzere ilçelerinde devam etmektedir.

TEMAS İnternet Dizisi’nin ekibi konu ve tür açısından izleyicilerden beğeni alacağını ve kısa sürede yoğun bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedeflediklerini belirtildi.

 

KÜNYE - TEMAS İNTERNET DİZİSİ

 

Yapım: Ice Productıon, Yönetmen: Sedat Koçak Senaryo: Hikâyesini, Bayram Aygan, Senaryosunu Kasım Hocalar,

 

Filmin Türü: Gerçek Hikâyeler, Yapım Yılı: 2020, Yapım Ülkesi: Türkiye, Orijinal Dili: Türkçe,

 

Oyuncular: Yıldız Tosun, Murat Aygan, Av. Ayşegül Manav, Mithat Uçar, Serkan Şensoy, Hüseyin Özay, Çağkan Ali Şen, Mahmut Elma, Ali Tangünler, Ece Nur Mengi, Seda Aksoy, Erand Kavas, M.Ali Taşkıran, Tunahan Özten, Burak Zobu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.