Temmuz’ Da Minikler Özdilekpark Antalya’ Da Eğlenecek

Asayiş 08.07.2019 - 21:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2737+ kez okundu.
 

Temmuz’ Da Minikler Özdilekpark Antalya’ Da Eğlenecek

Antalya’da güler yüzlü ve kaliteli hizmeti ile adından sıkça söz ettiren Antalya’nın alışveriş merkezi ÖzdilekPark Antalya AVM, çocuklar için karne öncesi hediye tadında bir etkinlik gerçekleştirdi.
Çocukları ve öğrencileri her zaman önemseyen ÖzdilekPark Antalya AVM, misafir öncelikli anlayışı ile Antalya’nın tercih edilen AVM’si olmasının yanı sıra kültür, sanat, spor etkinliklerine de hız kesmeden devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya AVM, yaz tatilinde çocukların doyasıya eğleneceği birbirinden farklı etkinlikler düzenliyor. Çocuklar geçtiğimiz günlerde düzenlenen Sihirli Orman ve Kızılderili Köyü etkinliğinde doyasıya eğlendiler. Çocuklarının mutluluklarını izleyen aileler, çocukları için düzenlenen etkinlikler için memnuniyetlerini dile getirdiler. Temmuz ayı boyunca ÖzdilekPark Antalya’ da her Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri birbirinden farklı etkinlikler minik misafirlerin beğenisine sunulacak
Antalya’da güler yüzlü ve kaliteli hizmeti ile adından sıkça söz ettiren Antalya’nın alışveriş merkezi ÖzdilekPark Antalya AVM, çocuklar için karne öncesi hediye tadında bir etkinlik gerçekleştirdi.

Çocukları ve öğrencileri her zaman önemseyen ÖzdilekPark Antalya AVM, misafir öncelikli anlayışı ile Antalya’nın tercih edilen AVM’si olmasının yanı sıra kültür, sanat, spor etkinliklerine de hız kesmeden devam ediyor.

ÖzdilekPark Antalya AVM, yaz tatilinde çocukların doyasıya eğleneceği birbirinden farklı etkinlikler düzenliyor. Çocuklar geçtiğimiz günlerde düzenlenen Sihirli Orman ve Kızılderili Köyü etkinliğinde doyasıya eğlendiler. Çocuklarının mutluluklarını izleyen aileler, çocukları için düzenlenen etkinlikler için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Temmuz ayı boyunca ÖzdilekPark Antalya’ da her Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri birbirinden farklı etkinlikler minik misafirlerin beğenisine sunulacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.