Tijen Gezer’in Babası Vefat Etti

Asayiş 08.06.2020 - 21:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1862+ kez okundu.
 

Tijen Gezer’in Babası Vefat Etti

Antalya Çanakkale Derneğinin Başkan Yardımcısı Tijen Gezer’in babası hayata gözlerini yumdu.
Antalya Çanakkale Derneğinin Başkan Yardımcısı Tijen Gezer’in babası hayatını kaybetti. Antalya Çanakkale Derneğinden yapılan açıklamada, "Çok değerli Başkan Yardımcımız Tijen Gezer hanımefendinin Babası Lütfü Gezer hocamızın vefat haberi ile büyük bir üzüntü yaşadık Merhuma Allah'tan rahmet, Başkan Yardımcımız Tijen Gezer’e, ailesine, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri yer aldı.
Antalya Çanakkale Derneğinin Başkan Yardımcısı Tijen Gezer’in babası hayata gözlerini yumdu.

Antalya Çanakkale Derneğinin Başkan Yardımcısı Tijen Gezer’in babası hayatını kaybetti.

Antalya Çanakkale Derneğinden yapılan açıklamada, "Çok değerli Başkan Yardımcımız Tijen Gezer hanımefendinin Babası Lütfü Gezer hocamızın vefat haberi ile büyük bir üzüntü yaşadık Merhuma Allah'tan rahmet, Başkan Yardımcımız Tijen Gezer’e, ailesine, yakınlarına, sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.