TOBB’dan Dev Yardım Kampanyası

Ekonomi 04.10.2021 - 21:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2397+ kez okundu.
 

TOBB’dan Dev Yardım Kampanyası

Ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde yardım kampanyası düzenledi.
Ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde yardım kampanyası düzenledi. Düzenlenen yardım kampanyasına Oda, Borsa ve iş dünyasından bazı isimler destek verdi. Toplanan yardımlar TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)  binasında teslim edildi. AFAD binasında yapılan teslimat esnasında kampanyaya destek veren Oda, Borsa Başkanları ve bazı iş insanları hazır bulundu. Yardım kampanyasının sonunda 50,5 Milyon TL nakdi,13,6 Milyon TL de ayni yardım toplandı. TOBB Başkanı Rfat Hisarcıklıoğlu tarafından kampanyada toplanan yardımların çeki içişleri bakanı Süleyman Soyluya teslim edildi. DEVLET MİLLET EL ELE BİRLİKTE YARALARIMIZI SARACAĞIZ. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu ile ilgili  “Bu anlamlı kampanyaya destek vererek devletimizin yanında yer alan Oda ve Borsalara, iş dünyasının duyarlı mensuplarına TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun şahsında teşekkür ediyorum. Zor zamanları milletimizle el ele vererek, omuz omuza dayanışma içerisinde aşacağız. Kampanyadan gelen yardımlar devletimizin aralıksız olarak sürdürdüğü yaraları sarma faaliyetlerine hız katacaktır. Kampanyaya destek veren herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ.  TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu konu ile ilgili  “Maalesef ülke olarak yangın ve sel felaketini aynı anda yaşadık. Yaşanan felaketlerden dolayı yaşanan mağduriyetlere bir nebzede olsa çare üretebilmek adına TOBB olarak bir yardım kampanyası başlattık. Kampanyamıza katılan TOBB üyelerine ve iş dünyamızın değerli temsilcilerine sesimize duyarsız kalmadıkları için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Hisarcıklıoğlu  “Her zaman devletimizin yanındayız. TOBB olarak üzerimize almamız gereken tüm sorumlulukları almaya hazırız ”dedi. TALEPLERİMİZİ ANKARA’YA İLETTİK. TOBB tarafından düzenlenen yardım kampanyasının takdim törenine katılan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör “  Bu kampanya teslim merasimi vesilesi ile bölgemizin acil çözüm bekleyen sorunlarını da Sayın Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye ilettik. Sayın bakanımızın ilgili kurumları harekete geçirerek sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına olan inancımız tamdır.  Yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kampanyaya önderlik yapan TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman soylu beyefendilere yangın bölgesine gösterdikleri duyarlılıktan ve çabalarından dolayı hassaten teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde yardım kampanyası düzenledi.

Ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketinin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) önderliğinde yardım kampanyası düzenledi. Düzenlenen yardım kampanyasına Oda, Borsa ve iş dünyasından bazı isimler destek verdi. Toplanan yardımlar TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)  binasında teslim edildi.

AFAD binasında yapılan teslimat esnasında kampanyaya destek veren Oda, Borsa Başkanları ve bazı iş insanları hazır bulundu. Yardım kampanyasının sonunda 50,5 Milyon TL nakdi,13,6 Milyon TL de ayni yardım toplandı. TOBB Başkanı Rfat Hisarcıklıoğlu tarafından kampanyada toplanan yardımların çeki içişleri bakanı Süleyman Soyluya teslim edildi.

DEVLET MİLLET EL ELE BİRLİKTE YARALARIMIZI SARACAĞIZ.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konu ile ilgili  “Bu anlamlı kampanyaya destek vererek devletimizin yanında yer alan Oda ve Borsalara, iş dünyasının duyarlı mensuplarına TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun şahsında teşekkür ediyorum. Zor zamanları milletimizle el ele vererek, omuz omuza dayanışma içerisinde aşacağız. Kampanyadan gelen yardımlar devletimizin aralıksız olarak sürdürdüğü yaraları sarma faaliyetlerine hız katacaktır. Kampanyaya destek veren herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ.

 TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu konu ile ilgili  “Maalesef ülke olarak yangın ve sel felaketini aynı anda yaşadık. Yaşanan felaketlerden dolayı yaşanan mağduriyetlere bir nebzede olsa çare üretebilmek adına TOBB olarak bir yardım kampanyası başlattık. Kampanyamıza katılan TOBB üyelerine ve iş dünyamızın değerli temsilcilerine sesimize duyarsız kalmadıkları için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Hisarcıklıoğlu  “Her zaman devletimizin yanındayız. TOBB olarak üzerimize almamız gereken tüm sorumlulukları almaya hazırız ”dedi.

TALEPLERİMİZİ ANKARA’YA İLETTİK.

TOBB tarafından düzenlenen yardım kampanyasının takdim törenine katılan MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör “  Bu kampanya teslim merasimi vesilesi ile bölgemizin acil çözüm bekleyen sorunlarını da Sayın Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye ilettik. Sayın bakanımızın ilgili kurumları harekete geçirerek sorunlarımızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına olan inancımız tamdır.  Yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kampanyaya önderlik yapan TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman soylu beyefendilere yangın bölgesine gösterdikleri duyarlılıktan ve çabalarından dolayı hassaten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.