Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Faaliyetleri

Asayiş 21.07.2019 - 21:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2082+ kez okundu.
 

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Faaliyetleri

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzce, önleyici faaliyetlerde bulunarak vatandaşlarımızı bilgilendirmek, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın düşünsel ve bilişsel kalkınmalarına katkı sağlamak, toplumumuzda sosyal yönden kendilerini yetiştirmiş birey olmaları yönünde yardımcı olmak maksadıyla sosyal etkinliklere katılmalarını sağlamaktayız. Bu kapsamda; - 10 Temmuz günü Muratpaşa Belediyesi tiyatro salonunda "Güldüy Güldüy" isimli çocuk tiyatrosuna,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan (60) çocuğumuz ve öğretmenleri götürülmüştür. - Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz tarafından uygulamaya konulan "Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var" Projesi kapsamında; Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 06-07 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılan çalışmalarda, (341) motosiklet sürücüsü ve (251) vatandaşımız bilgilendirilmiş ve bilgilendirme broşürleri dağıtılmıştır. -   Ülkemizde Turizm açısından önemli bir yere sahip olan Antalya ilimizi ziyarete gelen, geçiş güzergâhı olarak kullanan, konaklayan yerli/yabancı misafirlerimizin Antalya Uluslararası Havalimanı'nda bilgilendirilmesi, meydana gelebilecek olası olaylarda ulaşabilecekleri güvenlik irtibat bilgilerini gelen misafirlere hatırlatmak amacıyla, afiş ve broşür çalışması yapılmıştır. Ülkemize gelen misafirlerin ilk karşılaştıkları kurum Antalya Emniyet Teşkilatı personelidir. Bu sebeple 10 Temmuz günü yerli ve yabancı misafirlerimize Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Havalimanı Şube Müdürlüğü görevlilerimizce İç Hatlar, 1.ve 2. Dış Hatlar Pasaport Kontrol Kabinleri arkası ve dış alanlarda bilgilendirme broşürleri dağıtılarak, afişler asılmıştır.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüzce, önleyici faaliyetlerde bulunarak vatandaşlarımızı bilgilendirmek, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın düşünsel ve bilişsel kalkınmalarına katkı sağlamak, toplumumuzda sosyal yönden kendilerini yetiştirmiş birey olmaları yönünde yardımcı olmak maksadıyla sosyal etkinliklere katılmalarını sağlamaktayız.

Bu kapsamda;

- 10 Temmuz günü Muratpaşa Belediyesi tiyatro salonunda "Güldüy Güldüy" isimli çocuk tiyatrosuna,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evlerinde kalan (60) çocuğumuz ve öğretmenleri götürülmüştür.

- Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz tarafından uygulamaya konulan "Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var" Projesi kapsamında; Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 06-07 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılan çalışmalarda, (341) motosiklet sürücüsü ve (251) vatandaşımız bilgilendirilmiş ve bilgilendirme broşürleri dağıtılmıştır.

-   Ülkemizde Turizm açısından önemli bir yere sahip olan Antalya ilimizi ziyarete gelen, geçiş güzergâhı olarak kullanan, konaklayan yerli/yabancı misafirlerimizin Antalya Uluslararası Havalimanı'nda bilgilendirilmesi, meydana gelebilecek olası olaylarda ulaşabilecekleri güvenlik irtibat bilgilerini gelen misafirlere hatırlatmak amacıyla, afiş ve broşür çalışması yapılmıştır.

Ülkemize gelen misafirlerin ilk karşılaştıkları kurum Antalya Emniyet Teşkilatı personelidir. Bu sebeple 10 Temmuz günü yerli ve yabancı misafirlerimize Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Havalimanı Şube Müdürlüğü görevlilerimizce İç Hatlar, 1.ve 2. Dış Hatlar Pasaport Kontrol Kabinleri arkası ve dış alanlarda bilgilendirme broşürleri dağıtılarak, afişler asılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.