TÖVİŞ’den Öğrencilere Destek

Asayiş 09.09.2019 - 23:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2072+ kez okundu.
 

TÖVİŞ’den Öğrencilere Destek

TÖVİŞ( Tüm Öğrenci Velileri İşbirliği Derneği) Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Muratpaşa Kazım Şanöz İlk/ Ortaokulunda inşaat ve dekorasyon tadilatına üyeleri ve Konyaaltı Kent Meydanında ki Sanat Bahçesi kadınları ile beraber okulu 2019/2020 eğitim ve öğretim yılı açılışına hazırlamak üzere kolları sıvadılar.  Çok yıpranmış ve eskimiş okula yardım için tüm duyarlı vatandaşları yardıma çağıran TÖVİŞ Başkanı Feray Atalay. Gönüllülük kapsamında “Çorbada tuzum olsun” diyen herkese kapımız açık diye sesleniyor. Maddi manevi okulun desteğe ihtiyacı bulunmakta özellikle hijyen olması gereken tuvaletler ve sınıf kapılarının durumu çok kötü. Günümüz ekonomik koşullarında okulu komple yaptırmak belki mümkün olmayabilir ama en azından küçük büyük demeden maddi yâda manevi yapılabilecek bir çok şey var. O küçücük çocuklar okullar açılacak sevinciyle geldiklerinde en azından yeni olmasa da temiz ve tadilatı yapılmış bir okulda eğitim ve öğretime başlayabilirler.  Bu okulumuzla ilgili benimde yapabileceklerim var diye düşünüyorsanız derneğimizle iletişime geçebilirsiniz.

TÖVİŞ( Tüm Öğrenci Velileri İşbirliği Derneği) Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Muratpaşa Kazım Şanöz İlk/ Ortaokulunda inşaat ve dekorasyon tadilatına üyeleri ve Konyaaltı Kent Meydanında ki Sanat Bahçesi kadınları ile beraber okulu 2019/2020 eğitim ve öğretim yılı açılışına hazırlamak üzere kolları sıvadılar. 

Çok yıpranmış ve eskimiş okula yardım için tüm duyarlı vatandaşları yardıma çağıran TÖVİŞ Başkanı Feray Atalay. Gönüllülük kapsamında “Çorbada tuzum olsun” diyen herkese kapımız açık diye sesleniyor.

Maddi manevi okulun desteğe ihtiyacı bulunmakta özellikle hijyen olması gereken tuvaletler ve sınıf kapılarının durumu çok kötü. Günümüz ekonomik koşullarında okulu komple yaptırmak belki mümkün olmayabilir ama en azından küçük büyük demeden maddi yâda manevi yapılabilecek bir çok şey var. O küçücük çocuklar okullar açılacak sevinciyle geldiklerinde en azından yeni olmasa da temiz ve tadilatı yapılmış bir okulda eğitim ve öğretime başlayabilirler. 

Bu okulumuzla ilgili benimde yapabileceklerim var diye düşünüyorsanız derneğimizle iletişime geçebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.