Tuba Vural Çokal Bunu Hep Yapıyor

Politika 06.10.2020 - 19:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3011+ kez okundu.
 

Tuba Vural Çokal Bunu Hep Yapıyor

Milletvekili Çokal Yörük Çadırlarını Ziyaret Etti
Milletvekili Çokal Yörük Çadırlarını Ziyaret Etti Ankara - Antalya arasında mekik dokuyan AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal yolculukları sırasında molalarını, dinlenme tesisleri yerine, köylerde, tarlada çalışan çiftçilerin ya da yol üzerinde kendi ürünlerini satan üreticilerin yanında veriyor. Her seferinde farklı bir bölgede vatandaşların misafiri olan Dr. Tuba Vural Çokal son olarak TBMM çalışmaları için Ankara’ya giderken Torosların zirvesindeki Yörük çadırlarının ziyaret etti. Yörükleri çadırlarını tek tek gezerek çat kapı misafiri olan Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal özellikle kadınlarla uzun uzun sohbet etti, çocuklarla oyunlar oynadı. Karşılarında bir anda Antalya milletvekilini göre Yörükler de hem şaşkınlıklarını hem de mutluluklarını gizleyemedi. Çokal, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, “Atatürk, ‘Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez’ demişti. Biz de bu gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlığımızın sembolü, Türk Milletinin ruhu olarak gördüğü Toroslardaki Yörük Çadırlarında misafir olduk. Binlerce yıllık Türk töresine göre karşılandık ve Anadolu’nun dört bir tarafına yayılan sevgi ile ağırlandık. Uzun uzun sohbet ettik. Bu çadırlarda duman tüttükçe bu milletin sırtı yere gelmeyecektir. Biz de bu dumanın ilelebet tütmeye devam etmesi için durmayacak, dinlemeyecek çalışacağız” dedi. Gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Tuba Vural Çokal “Gittiğimiz her çadır da bizi büyük bir sevgiyle karşılayan, ağırlayan, gönülden tebessümlerle TBMM Çalışmalarımız için gittiğimiz Ankara’ya uğurlayan hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Milletvekili Çokal Yörük Çadırlarını Ziyaret Etti

Milletvekili Çokal Yörük Çadırlarını Ziyaret Etti

Ankara - Antalya arasında mekik dokuyan AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal yolculukları sırasında molalarını, dinlenme tesisleri yerine, köylerde, tarlada çalışan çiftçilerin ya da yol üzerinde kendi ürünlerini satan üreticilerin yanında veriyor. Her seferinde farklı bir bölgede vatandaşların misafiri olan Dr. Tuba Vural Çokal son olarak TBMM çalışmaları için Ankara’ya giderken Torosların zirvesindeki Yörük çadırlarının ziyaret etti.

Yörükleri çadırlarını tek tek gezerek çat kapı misafiri olan Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal özellikle kadınlarla uzun uzun sohbet etti, çocuklarla oyunlar oynadı. Karşılarında bir anda Antalya milletvekilini göre Yörükler de hem şaşkınlıklarını hem de mutluluklarını gizleyemedi.

Çokal, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, “Atatürk, ‘Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez’ demişti. Biz de bu gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlığımızın sembolü, Türk Milletinin ruhu olarak gördüğü Toroslardaki Yörük Çadırlarında misafir olduk. Binlerce yıllık Türk töresine göre karşılandık ve Anadolu’nun dört bir tarafına yayılan sevgi ile ağırlandık. Uzun uzun sohbet ettik. Bu çadırlarda duman tüttükçe bu milletin sırtı yere gelmeyecektir. Biz de bu dumanın ilelebet tütmeye devam etmesi için durmayacak, dinlemeyecek çalışacağız” dedi.

Gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Tuba Vural Çokal “Gittiğimiz her çadır da bizi büyük bir sevgiyle karşılayan, ağırlayan, gönülden tebessümlerle TBMM Çalışmalarımız için gittiğimiz Ankara’ya uğurlayan hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.