Tuba Vural Çokal Daha Güçlü Sivil Toplum İçin Çalışacağız

Politika 04.03.2019 - 17:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1835+ kez okundu.
 

Tuba Vural Çokal Daha Güçlü Sivil Toplum İçin Çalışacağız

Antalya’nın sivil toplum kurumları açısından çok şanslı bir şehir olduğunu ifade eden İYİ Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, “ Millet ittifakı olarak tüm belediyelerde Sivil Toplum Kurumları ile beraber çalışacağız. Tüm projelerde fikirlerini alacağız. Bizim belediyelerimizde ben yaptım oldu mantığı hakim olmayacak” dedi. Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin yeni merkezinin açılışına katılan İYİ Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal Antalya’nın Sivil Toplum Kurumları açısından çok şanslı bir il olduğunu söyledi. Nerede ise her alanda faaliyet yapan çok başarılı STK’ların bulunduğunu söyleyen Dr. Çokal bu durumun kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Sivil Toplumun daha da gelişmesi için çalıştıklarını dile getiren Dr. Tuba Vural Çokal “ STK’lar fikirlerine değer verildikçe güçlenir ve büyür. Maalesef ülkemizde son yıllar adı sivil olan kurumlar yandaşlaşmaya başladı. Belediyeler başta olmak üzere nerede ise tüm resmi kurumlar STK’lar arasında ayrım yapıyor. STK’ların kendileri gibi düşünmesi kendileri gibi konuşması bekleniyor. Biz bu anlayışa karşıyız. Amacı ülkemizin gelişmesi ve büyümesi olan, daha yaşanabilir Türkiye için çalışan tüm Sivil Toplum kuruluşlarının yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi. BEN YAPTIM OLDU MANTIĞI SONA ERECEK İYİ Parti olarak STK’lara önem verdiklerini ve şehir yönetimlerinin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini dile getiren Dr. Çokal “ Millet ittifakı olarak tüm belediyelerde Sivil Toplum Kurumları ile beraber çalışacağız. Tüm projelerde fikirlerini alacağız. Bizim belediyelerimizde ben yaptım oldu mantığı hakim olmayacak” diye konuştu. Adıyaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gibi derneklerin de çok önemli bir görevi yerine getirdiğini dile getiren Dr. Çokal “ Antalya farklı illerden gelen hemşehrilerimizin kurduğu dernekler açısından da çok şanslı bir şehir. Bu dernekler bir yandan kendi kültürlerini yaşatırken diğer yandan da kaynaşmayı sağlıyor. Bizler farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunu düşünen bir inanca sahibiz. Birbirimizi daha iyi tanımak ve daha güçlü bir toplum haline gelmek için bu derneklerin yanında olacağız.” dedi. Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam eden Dr. Tuba Vural Çokal millet ittifakı adayları için destek istedi.

Antalya’nın sivil toplum kurumları açısından çok şanslı bir şehir olduğunu ifade eden İYİ Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, “ Millet ittifakı olarak tüm belediyelerde Sivil Toplum Kurumları ile beraber çalışacağız. Tüm projelerde fikirlerini alacağız. Bizim belediyelerimizde ben yaptım oldu mantığı hakim olmayacak” dedi.

Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin yeni merkezinin açılışına katılan İYİ Parti Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal Antalya’nın Sivil Toplum Kurumları açısından çok şanslı bir il olduğunu söyledi. Nerede ise her alanda faaliyet yapan çok başarılı STK’ların bulunduğunu söyleyen Dr. Çokal bu durumun kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Sivil Toplumun daha da gelişmesi için çalıştıklarını dile getiren Dr. Tuba Vural Çokal “ STK’lar fikirlerine değer verildikçe güçlenir ve büyür. Maalesef ülkemizde son yıllar adı sivil olan kurumlar yandaşlaşmaya başladı. Belediyeler başta olmak üzere nerede ise tüm resmi kurumlar STK’lar arasında ayrım yapıyor. STK’ların kendileri gibi düşünmesi kendileri gibi konuşması bekleniyor. Biz bu anlayışa karşıyız. Amacı ülkemizin gelişmesi ve büyümesi olan, daha yaşanabilir Türkiye için çalışan tüm Sivil Toplum kuruluşlarının yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

BEN YAPTIM OLDU MANTIĞI SONA ERECEK

İYİ Parti olarak STK’lara önem verdiklerini ve şehir yönetimlerinin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini dile getiren Dr. Çokal “ Millet ittifakı olarak tüm belediyelerde Sivil Toplum Kurumları ile beraber çalışacağız. Tüm projelerde fikirlerini alacağız. Bizim belediyelerimizde ben yaptım oldu mantığı hakim olmayacak” diye konuştu.

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gibi derneklerin de çok önemli bir görevi yerine getirdiğini dile getiren Dr. Çokal “ Antalya farklı illerden gelen hemşehrilerimizin kurduğu dernekler açısından da çok şanslı bir şehir. Bu dernekler bir yandan kendi kültürlerini yaşatırken diğer yandan da kaynaşmayı sağlıyor. Bizler farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunu düşünen bir inanca sahibiz. Birbirimizi daha iyi tanımak ve daha güçlü bir toplum haline gelmek için bu derneklerin yanında olacağız.” dedi.

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam eden Dr. Tuba Vural Çokal millet ittifakı adayları için destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.