Tuba Vural Çokal, Kadir Şeker’e Üniversite Hazırlık Kitabı Gönderdi

Politika 11.02.2020 - 18:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2404+ kez okundu.
 

Tuba Vural Çokal, Kadir Şeker’e Üniversite Hazırlık Kitabı Gönderdi

Dr. Çokal’dan doktor olmak isteyen Kadir Şeker’e tavsiye; “Hayallerinden vazgeçme”
antalyahabertakip.com-İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, şiddet gören bir kadını kurtarmak isterken bir kişinin ölümüne neden olan Kadir Şeker’e üniversite sınavlarına hazırlıklarına devam edebilmesi için üniversite sınavlarına hazırlık kitabı gönderdi. Dr. Çokal, üniversiteye hazırlanan ve doktor olmak istediğini söyleyen Kadir Şeker’e hayallerinden vazgeçmemesi tavsiyesinde bulundu. Kadir Şeker’in şiddet gören bir kadına yardım etmek isterken cezaevine düştüğünü ifade eden Dr. Tuba Vural Çokal “ Daha 19 yaşındaki bir gencimiz şiddet gören darp edilen bir kadının yardımına koşuyor. Kendisine yapılan hakaretlere hatta fiziki saldırıya maruz kalıyor. Çıkan arbedede başta Kadir olmak üzere hiç kimsenin istemeyeceği bir olay yaşanıyor. Kadir Şeker bana ne deyip geçebildi. Hatta Emine Bulut cinayetinde olduğu gibi cep telefonu ile kayıp bile yapabilirdi. O bunu yapmadı. Bir kadının şiddet görmesine engel olmak istedi” dedi. Kadir Şeker’in üniversite sınavlarına hazırlandığını hatırlatan Dr. Çokal “ Kadir şuan cezaevinde. Ancak o bu yıl çok önemli bir sınava girecek. Hukuki süreç devam edecektir. Yaşanan olay ile ilgili kararı mahkemelerimiz verecek. Ancak tüm hayatını etkileyecek bir sınava girecek olan Kadir Şeker tutuksuz yargılanması gerektiğini düşünüyorum. Bu süreçte Kadir sınava evinde dershanesinde hazırlanmaya devam etmelidir” diye konuştu. Kadir Şeker’in doktor olmak istediğini ifade eden Dr. Tuba Vural Çokal “ Doktor bir ablası olarak ondan hayallerinden vazgeçmemesini istiyorum. Önce Tıp Fakültesi’ni kazanmasını sonra da doktor olarak hayatlar kurtarmasını istiyorum” şeklinde konuştu. Dr. Tuba Vural Çokal, tutuklu bulunduğu cezaevinde de üniversiteye hazırlanmaya devam edebilmesi için Kadir Şeker’e hazırlık kitapları gönderdi.
Dr. Çokal’dan doktor olmak isteyen Kadir Şeker’e tavsiye; “Hayallerinden vazgeçme”

antalyahabertakip.com-İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, şiddet gören bir kadını kurtarmak isterken bir kişinin ölümüne neden olan Kadir Şeker’e üniversite sınavlarına hazırlıklarına devam edebilmesi için üniversite sınavlarına hazırlık kitabı gönderdi. Dr. Çokal, üniversiteye hazırlanan ve doktor olmak istediğini söyleyen Kadir Şeker’e hayallerinden vazgeçmemesi tavsiyesinde bulundu.

Kadir Şeker’in şiddet gören bir kadına yardım etmek isterken cezaevine düştüğünü ifade eden Dr. Tuba Vural Çokal “ Daha 19 yaşındaki bir gencimiz şiddet gören darp edilen bir kadının yardımına koşuyor. Kendisine yapılan hakaretlere hatta fiziki saldırıya maruz kalıyor. Çıkan arbedede başta Kadir olmak üzere hiç kimsenin istemeyeceği bir olay yaşanıyor. Kadir Şeker bana ne deyip geçebildi. Hatta Emine Bulut cinayetinde olduğu gibi cep telefonu ile kayıp bile yapabilirdi. O bunu yapmadı. Bir kadının şiddet görmesine engel olmak istedi” dedi.

Kadir Şeker’in üniversite sınavlarına hazırlandığını hatırlatan Dr. Çokal “ Kadir şuan cezaevinde. Ancak o bu yıl çok önemli bir sınava girecek. Hukuki süreç devam edecektir. Yaşanan olay ile ilgili kararı mahkemelerimiz verecek. Ancak tüm hayatını etkileyecek bir sınava girecek olan Kadir Şeker tutuksuz yargılanması gerektiğini düşünüyorum. Bu süreçte Kadir sınava evinde dershanesinde hazırlanmaya devam etmelidir” diye konuştu.

Kadir Şeker’in doktor olmak istediğini ifade eden Dr. Tuba Vural Çokal “ Doktor bir ablası olarak ondan hayallerinden vazgeçmemesini istiyorum. Önce Tıp Fakültesi’ni kazanmasını sonra da doktor olarak hayatlar kurtarmasını istiyorum” şeklinde konuştu. Dr. Tuba Vural Çokal, tutuklu bulunduğu cezaevinde de üniversiteye hazırlanmaya devam edebilmesi için Kadir Şeker’e hazırlık kitapları gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.