Tüketiciler Birliği’nden Başkan Uysal’a Ziyaret

Gündem 26.02.2021 - 21:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2719+ kez okundu.
 

Tüketiciler Birliği’nden Başkan Uysal’a Ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Tüketiciler Birliği Antalya Şubesinin ziyaretinde, sivil toplum kuruluşlarını belediye yönetiminin bir parçası olarak gördüklerini, onların deneyim, bilgi ve birikimlerinden yararlanmaya her zaman açık olduklarını sö
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Tüketiciler Birliği Antalya Şubesinin ziyaretinde, sivil toplum kuruluşlarını belediye yönetiminin bir parçası olarak gördüklerini, onların deneyim, bilgi ve birikimlerinden yararlanmaya her zaman açık olduklarını söyledi. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz ve Başkan Yardımcısı Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette birlik çalışmaları hakkında bilgi veren Gündüz, Tüketiciler Birliği’nin 1997 yılında Türkiye’de tüketici hareketini başlatmak üzere kurulduğunu söyledi. Gündüz, 2003'te yeni bir kurumsal yaklaşımla farklı bir kimlik kazanan birliğin, aralarında İstanbul, Antalya, Konya, Ankara’nın da bulunduğu 61 ilde şubesinin ve on binlerce üyesinin bulunduğunu aktardı. Birliğin amacının tüketici kanununda düzenlemeler yapmak, hasta hakları ve helal gıda çalışmaları yapmak, zararların karşılanmasını talep etmek, genel sağlık ve güvenliğin korunmasını sağlamak olduğunu belirten Gündüz, “Bizleri ağırladığınız için tüm dernek üyelerimiz adına şahsınıza ve ekibinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkan Yardımcı ise tüketici kavramının çok geniş bir anlama sahip olduğunu belirterek “Bu anlamda kent sakinleri, belediye hizmetlerinin tüketicisi konumunda. Sizin de her zaman vurguladığınız gibi ödedikleri vergilerle oluşan belediye bütçesinden hizmet alıyorlar. Muratpaşa’nın her mahallesine eşit hizmet götürdüğünü görüyor ve takdir ediyoruz. Bu anlamda, özellikle Etiler ve Konuksever mahalle sakinlerinin, sizin ifadenizle ‘komşularınızın’ da selamını iletmek istiyorum” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal, mevcut ekonomik sistem içinde tüketicilerin dernek, birlik gibi çeşitli sivil toplum kuruluşları altında bir araya gelmesinin piyasanın denetlenmesi için önemli olduğunu söyledi. Muratpaşa Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarını belediye yönetiminin bir parçası olarak gördüklerini, onların deneyim, bilgi ve birikimlerinden yararlanmaya her zaman açık olduklarını dile getiren Başkan Uysal, “Çalışmalarınız sırasında bize düşen bir görev olursa yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Tüketiciler Birliği Antalya Şubesinin ziyaretinde, sivil toplum kuruluşlarını belediye yönetiminin bir parçası olarak gördüklerini, onların deneyim, bilgi ve birikimlerinden yararlanmaya her zaman açık olduklarını sö

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Tüketiciler Birliği Antalya Şubesinin ziyaretinde, sivil toplum kuruluşlarını belediye yönetiminin bir parçası olarak gördüklerini, onların deneyim, bilgi ve birikimlerinden yararlanmaya her zaman açık olduklarını söyledi.

Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz ve Başkan Yardımcısı Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette birlik çalışmaları hakkında bilgi veren Gündüz, Tüketiciler Birliği’nin 1997 yılında Türkiye’de tüketici hareketini başlatmak üzere kurulduğunu söyledi. Gündüz, 2003'te yeni bir kurumsal yaklaşımla farklı bir kimlik kazanan birliğin, aralarında İstanbul, Antalya, Konya, Ankara’nın da bulunduğu 61 ilde şubesinin ve on binlerce üyesinin bulunduğunu aktardı.

Birliğin amacının tüketici kanununda düzenlemeler yapmak, hasta hakları ve helal gıda çalışmaları yapmak, zararların karşılanmasını talep etmek, genel sağlık ve güvenliğin korunmasını sağlamak olduğunu belirten Gündüz, “Bizleri ağırladığınız için tüm dernek üyelerimiz adına şahsınıza ve ekibinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkan Yardımcı ise tüketici kavramının çok geniş bir anlama sahip olduğunu belirterek “Bu anlamda kent sakinleri, belediye hizmetlerinin tüketicisi konumunda. Sizin de her zaman vurguladığınız gibi ödedikleri vergilerle oluşan belediye bütçesinden hizmet alıyorlar. Muratpaşa’nın her mahallesine eşit hizmet götürdüğünü görüyor ve takdir ediyoruz. Bu anlamda, özellikle Etiler ve Konuksever mahalle sakinlerinin, sizin ifadenizle ‘komşularınızın’ da selamını iletmek istiyorum” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal, mevcut ekonomik sistem içinde tüketicilerin dernek, birlik gibi çeşitli sivil toplum kuruluşları altında bir araya gelmesinin piyasanın denetlenmesi için önemli olduğunu söyledi. Muratpaşa Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarını belediye yönetiminin bir parçası olarak gördüklerini, onların deneyim, bilgi ve birikimlerinden yararlanmaya her zaman açık olduklarını dile getiren Başkan Uysal, “Çalışmalarınız sırasında bize düşen bir görev olursa yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.