Tüm Emekçilerin Ve Yurttaşların Kurban Bayramını Kutluyoruz

Ekonomi 30.07.2020 - 18:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2030+ kez okundu.
 

Tüm Emekçilerin Ve Yurttaşların Kurban Bayramını Kutluyoruz

Türkiye Cumhuriyeti ve Anadolu toprakları, yüzyıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgiye ve kardeşliğe ev sahipliği yapmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti ve Anadolu toprakları, yüzyıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgiye ve kardeşliğe ev sahipliği yapmıştır. Bayramlar, her türlü zorluk ve soruna rağmen sevgiyi, hoşgörüyü ve kardeşliği simgeleyen, insanların birbirleriyle dayanışma içinde olduğu günlerdir. Küresel salgını yaşadığımız bu günlerde ülkemizin ve tüm dünyanın her şeyden çok sevgiye, barışa ve dayanışmaya ihtiyacı var. Ülkemizde açlığın, işsizliğin, adaletsizliğin ve gelir dağılımındaki uçurumun yoğun bir şekilde artığı bu günlerde, açlığın ve yoksulluğun altında yaşama mahkum edilen milyonlarca emekçi, Kurban Bayramı'nı yine bu ağır koşullar altında karşılamaktadır. Bayramdan önce ya da bayramdan sonra değişen sadece yaşam koşullarının daha da ağırlaşmasının olacağının farkındayız. Buna rağmen Kurban Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya sağlık, huzur, barış getirmesini temenni ediyoruz. Tüm emekçilerin güzel günlere kavuşacağı ve insanca yaşam umudunu büyütecek olan yine emekçilerin mücadele gücü ve omuz omuza dayanışması olacaktır. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak; emeğin ve alın terinin karşılığının alındığı, toplumsal huzurun ve kardeşliğin yaşam bulduğu bayramlar olmasını diliyoruz.  Mehmet Balık Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı
Türkiye Cumhuriyeti ve Anadolu toprakları, yüzyıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgiye ve kardeşliğe ev sahipliği yapmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti ve Anadolu toprakları, yüzyıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgiye ve kardeşliğe ev sahipliği yapmıştır.

Bayramlar, her türlü zorluk ve soruna rağmen sevgiyi, hoşgörüyü ve kardeşliği simgeleyen, insanların birbirleriyle dayanışma içinde olduğu günlerdir.

Küresel salgını yaşadığımız bu günlerde ülkemizin ve tüm dünyanın her şeyden çok sevgiye, barışa ve dayanışmaya ihtiyacı var.

Ülkemizde açlığın, işsizliğin, adaletsizliğin ve gelir dağılımındaki uçurumun yoğun bir şekilde artığı bu günlerde, açlığın ve yoksulluğun altında yaşama mahkum edilen milyonlarca emekçi, Kurban Bayramı'nı yine bu ağır koşullar altında karşılamaktadır.

Bayramdan önce ya da bayramdan sonra değişen sadece yaşam koşullarının daha da ağırlaşmasının olacağının farkındayız. Buna rağmen Kurban Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya sağlık, huzur, barış getirmesini temenni ediyoruz.

Tüm emekçilerin güzel günlere kavuşacağı ve insanca yaşam umudunu büyütecek olan yine emekçilerin mücadele gücü ve omuz omuza dayanışması olacaktır.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak; emeğin ve alın terinin karşılığının alındığı, toplumsal huzurun ve kardeşliğin yaşam bulduğu bayramlar olmasını diliyoruz. 

Mehmet Balık Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.