Türk Polis Teşkilatı 174 Yaşında Ulu Bir Çınar

Asayiş 10.04.2019 - 20:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2890+ kez okundu.
 

Türk Polis Teşkilatı 174 Yaşında Ulu Bir Çınar

Vali Münir Karaloğlu Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl dönümü kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Şehit Aileleri ile Akşam Yemeği programına katıldı.
Şehit aileleri için düzenlenen akşam yemeğine Vali Münir Karaloğlu’nun yanı sıra Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, şehit yakınları, gaziler ve emniyet teşkilatının mensupları katıldı. Türk Polis Teşkilatının 174. Yılı münasebetiyle düzenlenen akşam yemeğinde konuşan Vali Karaloğlu, “10 Nisan Polis Günü nedeni ile Emniyet Müdürümüz ve eşlerinin, şehit yakınlarımız ve gazilerimizin onuruna vermiş olduğu akşam yemeğinde sizlerle buluşmaktan ve aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade ediyorum” dedi. Türk Polis Teşkilatının 174 yaşında ulu bir çınar olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, “Allah’ a hamd olsun büyük bir milletiz. Güçlü bir devletimiz var ve bu devleti ayakta tutan Türk Polis teşkilatı gibi derin köklü ve güçlü kuruluşlarımız var. Türk Polis Teşkilatı 174 yıldır bu milletin huzuru, güveni, saadeti, esenliği için mücadele veriyor. Bu uğurda ülkemiz için, bizim mutluluğumuz, huzurumuz için canlarını vermekte tereddüt etmiyorlar. Rabbim şehitlerimize, gazilerimizin ölenlerine rahmet etsin, hayatta olanlarına da sağlık sıhhat afiyet versin” şeklinde konuştu. BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME, TANI Konuşmasında İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un dizelerini hatırlatan Vali Karaloğlu, “ Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı, Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı, Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Mehmet Akif’in cennet vatan dediği şehit kanlarıyla sulanmış. Vatan toprağıdır. Vatan, cennetin efendisi olan şehitlerin kanlarıyla sulandığında cennet olur. Unutmayalım ki vatanımızı cennet kılan şehidimizin tertemiz kanıdır. Rabbim onların izinden, bizleri ayırmasın” dedi. GÜÇLÜ BİR DEVLETİMİZ VAR Türk Polis Teşkilatının, her zaman mensuplarına şehit yakınlarına ve gazilere sahip çıktığını vurgulayan Vali Karaloğlu, “Hiçbir zaman şehit yakınlarımızın, şehitlerimizin yavrularının başının önde olmasını istemeyiz. Devletimiz, devleti temsil eden bizler ve emniyet mensuplarımız şehit çocuklarımızın başlarının dik olmasını için elimizden geleni yapıyoruz. Güçlü bir devletimiz var. Şehidine, gazisine, vatan toprağına sahip çıkacak güçlü bir devletimiz var” diye konuştu. Konuşmasının ardından şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden Vali Münir Karaloğlu, gazi ve şehit yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Vali Münir Karaloğlu Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl dönümü kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Şehit Aileleri ile Akşam Yemeği programına katıldı.

Şehit aileleri için düzenlenen akşam yemeğine Vali Münir Karaloğlu’nun yanı sıra Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, şehit yakınları, gaziler ve emniyet teşkilatının mensupları katıldı.

Türk Polis Teşkilatının 174. Yılı münasebetiyle düzenlenen akşam yemeğinde konuşan Vali Karaloğlu, “10 Nisan Polis Günü nedeni ile Emniyet Müdürümüz ve eşlerinin, şehit yakınlarımız ve gazilerimizin onuruna vermiş olduğu akşam yemeğinde sizlerle buluşmaktan ve aynı sofrayı paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade ediyorum” dedi.

Türk Polis Teşkilatının 174 yaşında ulu bir çınar olduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, “Allah’ a hamd olsun büyük bir milletiz. Güçlü bir devletimiz var ve bu devleti ayakta tutan Türk Polis teşkilatı gibi derin köklü ve güçlü kuruluşlarımız var. Türk Polis Teşkilatı 174 yıldır bu milletin huzuru, güveni, saadeti, esenliği için mücadele veriyor. Bu uğurda ülkemiz için, bizim mutluluğumuz, huzurumuz için canlarını vermekte tereddüt etmiyorlar. Rabbim şehitlerimize, gazilerimizin ölenlerine rahmet etsin, hayatta olanlarına da sağlık sıhhat afiyet versin” şeklinde konuştu.

BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME, TANI

Konuşmasında İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’un dizelerini hatırlatan Vali Karaloğlu, “ Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı, Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı, Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı. Mehmet Akif’in cennet vatan dediği şehit kanlarıyla sulanmış. Vatan toprağıdır. Vatan, cennetin efendisi olan şehitlerin kanlarıyla sulandığında cennet olur. Unutmayalım ki vatanımızı cennet kılan şehidimizin tertemiz kanıdır. Rabbim onların izinden, bizleri ayırmasın” dedi.

GÜÇLÜ BİR DEVLETİMİZ VAR

Türk Polis Teşkilatının, her zaman mensuplarına şehit yakınlarına ve gazilere sahip çıktığını vurgulayan Vali Karaloğlu, “Hiçbir zaman şehit yakınlarımızın, şehitlerimizin yavrularının başının önde olmasını istemeyiz. Devletimiz, devleti temsil eden bizler ve emniyet mensuplarımız şehit çocuklarımızın başlarının dik olmasını için elimizden geleni yapıyoruz. Güçlü bir devletimiz var. Şehidine, gazisine, vatan toprağına sahip çıkacak güçlü bir devletimiz var” diye konuştu.

Konuşmasının ardından şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden Vali Münir Karaloğlu, gazi ve şehit yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.