Türk'ün İlk Er Meydanına Ahmet Aydın'dan Davet

Politika 03.09.2019 - 00:34, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1847+ kez okundu.
 

Türk'ün İlk Er Meydanına Ahmet Aydın'dan Davet

İYİ PARTİ Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, 6-7-8 Eylül tarihlerinde yapılacak olan 667. Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleriyle ilgili bir açıklama yaparken, tüm Antalyalıları Elmalı'ya davet etti.
Elmalı'da bu yıl 667'ncisi yapılacak olan güreşlerin Türkiye'nin en eski spor organizasyonu olduğunu ifade eden Ahmet Aydın, "Türk'ün ilk er meydanı dediğimiz Elmalı bu yıl da müthiş güreşlere sahne olacak. Hem güreş severleri hem de tarihe ilgi duyanları Elmalı'ya davet ediyoruz" dedi. İYİ Parti’li Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün koordinesinde bu yıl güreşlerin daha da kalabalık olacağını söyleyen Ahmet Aydın, "Türk'ün ata sporu güreşin ilk er meydanı olarak kayıtlara geçen Elmalı'da güreş heyecanı bir başka yaşanır. Geçen sene Ali Gürbüz ile İsmail Balaban'ın 2 saat 15 dakika süren güreşi tüm Türkiye'nin dilinde. Sağanak yağmurun altında pehlivanlar, o tarihte dinlemeye alıştığımız Kel Aliçoların, meşhur Koca Yusufların efsane güreşlerine benzer bir güreş yaptı. Bu sene de buna benzer bir mücadelenin olmasını bekliyoruz" diye konuştu. Ahmet Aydın, "Elmalı tam bir Yörük şehridir. Birçok etkinlik güreş haftasında olacak. Bunlardan birisi de Yörük Göçü'dür. Konserlerle devam edecek olan ve bir hafta boyunca devam edecek olan bu programlara onbinlerce vatandaşın katılmasını bekliyoruz" dedi. Elmalı'da yapılacak olan güreşlere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılacağını ifade eden Ahmet Aydın, "Genel Başkanımız bizi kırmayarak yoğun ülke gündemine rağmen Elmalı'ya gelecek. Bunun yanı sıra birçok misafirimizi de Elmalı'da ağırlayacağız" şeklinde konuştu.
İYİ PARTİ Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, 6-7-8 Eylül tarihlerinde yapılacak olan 667. Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleriyle ilgili bir açıklama yaparken, tüm Antalyalıları Elmalı'ya davet etti.

Elmalı'da bu yıl 667'ncisi yapılacak olan güreşlerin Türkiye'nin en eski spor organizasyonu olduğunu ifade eden Ahmet Aydın, "Türk'ün ilk er meydanı dediğimiz Elmalı bu yıl da müthiş güreşlere sahne olacak. Hem güreş severleri hem de tarihe ilgi duyanları Elmalı'ya davet ediyoruz" dedi.

İYİ Parti’li Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk'ün koordinesinde bu yıl güreşlerin daha da kalabalık olacağını söyleyen Ahmet Aydın, "Türk'ün ata sporu güreşin ilk er meydanı olarak kayıtlara geçen Elmalı'da güreş heyecanı bir başka yaşanır. Geçen sene Ali Gürbüz ile İsmail Balaban'ın 2 saat 15 dakika süren güreşi tüm Türkiye'nin dilinde. Sağanak yağmurun altında pehlivanlar, o tarihte dinlemeye alıştığımız Kel Aliçoların, meşhur Koca Yusufların efsane güreşlerine benzer bir güreş yaptı. Bu sene de buna benzer bir mücadelenin olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Ahmet Aydın, "Elmalı tam bir Yörük şehridir. Birçok etkinlik güreş haftasında olacak. Bunlardan birisi de Yörük Göçü'dür. Konserlerle devam edecek olan ve bir hafta boyunca devam edecek olan bu programlara onbinlerce vatandaşın katılmasını bekliyoruz" dedi.

Elmalı'da yapılacak olan güreşlere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılacağını ifade eden Ahmet Aydın, "Genel Başkanımız bizi kırmayarak yoğun ülke gündemine rağmen Elmalı'ya gelecek. Bunun yanı sıra birçok misafirimizi de Elmalı'da ağırlayacağız" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.