Türkiye’nin Dijital Şampiyonları

Spor 19.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2759+ kez okundu.
 

Türkiye’nin Dijital Şampiyonları

Antalyaspor A.Ş. olarak, dijital platformda VPG TURKEY Espor Fifa Pro Clubs Ligi’nde mücadele eden FIFA Pro Club takımı, ilk sezonunda şampiyonluğu kazanarak büyük bir başarıya imza attı.
ŞAMPİYON OLDULAR Antalyaspor Espor takımı, ‘Kırmızı’ ve ‘Beyaz’ olmak üzere 2 gruba ayrılan ligde normal sezonda ‘Beyaz Lig’de’ mücadele etti. 16 takımın bulunduğu ve zorlu geçen ligi lider bitiren Antalyaspor Espor takımı, önce şampiyonu belirleyecek olan 8 takımlı play-off’a, ardından da play-off finaline çıkma başarısı gösterdi. Çeyrek final ve yarı final maçlarında favori olarak gösterilen Antalyaspor, sürprize izin vermeyip finale çıktı ve finalde de Mod-Z Espor'u 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. KUPA BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN Şampiyonluğun ardından önce Antalyaspor futbol takımının antrenmanına gidip Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve futbolcularla tanışma fırsatı bulan Antalyaspor Espor takımı, Antalyaspor’un 14 Nisan 2019 tarihindeki Kasımpaşa maçına da davet edildi. Espor oyuncuları bu karşılaşmanın devre arasında yapılan kupa töreni ile şampiyonluk kupasını Başkan Ali Şafak Öztürk’ün elinden aldı.  Antalyaspor Espor takımı, bir sonraki sezonunda VPG Türkiye Ligi harici Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Sakaryaspor gibi kulüplerin de boy göstereceği Türkiye Espor Futbol Ligi’nde (TEFL) mücadele edecek.
Antalyaspor A.Ş. olarak, dijital platformda VPG TURKEY Espor Fifa Pro Clubs Ligi’nde mücadele eden FIFA Pro Club takımı, ilk sezonunda şampiyonluğu kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

ŞAMPİYON OLDULAR

Antalyaspor Espor takımı, ‘Kırmızı’ ve ‘Beyaz’ olmak üzere 2 gruba ayrılan ligde normal sezonda ‘Beyaz Lig’de’ mücadele etti. 16 takımın bulunduğu ve zorlu geçen ligi lider bitiren Antalyaspor Espor takımı, önce şampiyonu belirleyecek olan 8 takımlı play-off’a, ardından da play-off finaline çıkma başarısı gösterdi. Çeyrek final ve yarı final maçlarında favori olarak gösterilen Antalyaspor, sürprize izin vermeyip finale çıktı ve finalde de Mod-Z Espor'u 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

KUPA BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN

Şampiyonluğun ardından önce Antalyaspor futbol takımının antrenmanına gidip Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve futbolcularla tanışma fırsatı bulan Antalyaspor Espor takımı, Antalyaspor’un 14 Nisan 2019 tarihindeki Kasımpaşa maçına da davet edildi. Espor oyuncuları bu karşılaşmanın devre arasında yapılan kupa töreni ile şampiyonluk kupasını Başkan Ali Şafak Öztürk’ün elinden aldı.  Antalyaspor Espor takımı, bir sonraki sezonunda VPG Türkiye Ligi harici Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Sakaryaspor gibi kulüplerin de boy göstereceği Türkiye Espor Futbol Ligi’nde (TEFL) mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.