Türkiye’nin En Büyük Belediyecilik Fuarı Antalya’da Başlıyor

Gündem 09.11.2021 - 23:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2806+ kez okundu.
 

Türkiye’nin En Büyük Belediyecilik Fuarı Antalya’da Başlıyor

Belediyeciliği güncel teknolojilerle buluşturmayı hedefleyen 9. City Expo-Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu 11-12-13 Kasım’da Anfaş Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere aralıyor.
Belediyeciliği güncel teknolojilerle buluşturmayı hedefleyen 9. City Expo-Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu 11-12-13 Kasım’da Anfaş Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere aralıyor. Türkiye’nin en büyük belediyecilik fuarının bu yılki teması  “İnsan ve Çevre” olacak. Türkiye Belediyeler Birliği’nin(TBB) desteği ve Akdeniz Belediyeler Birliği koordinatörlüğünde 9’ncu kez düzenlenecek olan City Expo-Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu başlıyor. 9. Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı, 11-12-13 Kasım’da Anfaş Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere aralayacak. Fuarın açılış töreni 11 Kasım Perşembe günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek. Her yıl kapılarını farklı bir tema ile açan Türkiye’nin en büyük belediyecilik fuarının bu yılki teması  “İnsan ve Çevre” olacak. City Expo’da neler var? Firmalar, fuarda belediye ve ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park- bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanları, ses, ışık ve görüntü ekipmanları, spor tesisi ve spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi yeni ürün gruplarını ziyaretçilere sunacak.
Belediyeciliği güncel teknolojilerle buluşturmayı hedefleyen 9. City Expo-Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu 11-12-13 Kasım’da Anfaş Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere aralıyor.

Belediyeciliği güncel teknolojilerle buluşturmayı hedefleyen 9. City Expo-Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu 11-12-13 Kasım’da Anfaş Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere aralıyor. Türkiye’nin en büyük belediyecilik fuarının bu yılki teması  “İnsan ve Çevre” olacak.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin(TBB) desteği ve Akdeniz Belediyeler Birliği koordinatörlüğünde 9’ncu kez düzenlenecek olan City Expo-Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu başlıyor. 9. Antalya Şehircilik Teknolojileri Fuarı, 11-12-13 Kasım’da Anfaş Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere aralayacak. Fuarın açılış töreni 11 Kasım Perşembe günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek. Her yıl kapılarını farklı bir tema ile açan Türkiye’nin en büyük belediyecilik fuarının bu yılki teması  “İnsan ve Çevre” olacak.

City Expo’da neler var?

Firmalar, fuarda belediye ve ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park- bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanları, ses, ışık ve görüntü ekipmanları, spor tesisi ve spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi yeni ürün gruplarını ziyaretçilere sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.