Türkiye’nin En Genç Kadın Muhtarı Şilan Arslan İl Müdürü Mustafa Özen’i Ziyaret Etti

Asayiş 26.04.2019 - 19:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2751+ kez okundu.
 

Türkiye’nin En Genç Kadın Muhtarı Şilan Arslan İl Müdürü Mustafa Özen’i Ziyaret Etti

İl Müdürlüğümüzce hayata geçirilen Gelin Kardeş Olalım Projesi kapsamında İlimiz Aksu ilçesi ile kardeş olan Tunceli İli Ovacık ilçesinden, Ovacık İlçe Müdürlüğü personeli, STK temsilcileri, önder çiftçiler ile Türkiye’nin en genç kadın muhtarı Şilan Arslan’dan oluşan heyet Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen’i ziyaret etti. Ziyarette Ovacık’ın Buzlutepe Köyü’ne muhtar seçilen 22 yaşında Şilan Arslan’la sohbet eden İl Müdürü Özen, genç muhtar Şilan Arslan’ı tebrik ederek, cesaretinden dolayı kendisini kutladığını belirtti. Genç Muhtar Şilan Arslan da İl Müdürü Mustafa Özen’e Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak Gelin Kardeş Olalım Projesini hayata geçirdikleri için teşekkür ederek, Proje kapsamında Aksu ilçesinde çok önemli ve değerli bilgiler edindiklerini, öğrendikleri yeni teknikleri Ovacık’ta ve kendi köyü olan Buzlutepe’de uygulayacaklarını belirtti.

İl Müdürlüğümüzce hayata geçirilen Gelin Kardeş Olalım Projesi kapsamında İlimiz Aksu ilçesi ile kardeş olan Tunceli İli Ovacık ilçesinden, Ovacık İlçe Müdürlüğü personeli, STK temsilcileri, önder çiftçiler ile Türkiye’nin en genç kadın muhtarı Şilan Arslan’dan oluşan heyet Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özen’i ziyaret etti.

Ziyarette Ovacık’ın Buzlutepe Köyü’ne muhtar seçilen 22 yaşında Şilan Arslan’la sohbet eden İl Müdürü Özen, genç muhtar Şilan Arslan’ı tebrik ederek, cesaretinden dolayı kendisini kutladığını belirtti.

Genç Muhtar Şilan Arslan da İl Müdürü Mustafa Özen’e Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak Gelin Kardeş Olalım Projesini hayata geçirdikleri için teşekkür ederek, Proje kapsamında Aksu ilçesinde çok önemli ve değerli bilgiler edindiklerini, öğrendikleri yeni teknikleri Ovacık’ta ve kendi köyü olan Buzlutepe’de uygulayacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.