Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Antalya Şube Başkanlığına Hanifi Eker Seçildi

Asayiş 12.07.2019 - 10:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2847+ kez okundu.
 

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Antalya Şube Başkanlığına Hanifi Eker Seçildi

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Antalya Şube Başkanlığına Emekli Polis Memuru Hanifi Eker seçildi.
02 Temmuz 2019 günü yapılan KYÇ POLEMDER Şube Genel Kurul Toplantısı Divan Kurulunun seçilmesine müteakip Divan Kurulunun bulunduğu sahnenin ve kürsünün dernek üyesi bazı kişi veya gruplarca işgal edilmesi neticesi Divan Heyetinin çalışma imkanı kalmadığından 11 Temmuz 2019 Perşembe gününe ertelenmişti. Genel Kurul toplantısı Şube Başkalığı görevini yürütmekte olan Dernek Başkanı Hasan Kısa’nın açılış konuşmasıyla başladı. Toplantı Divan Heyetinin seçilmesi ve Divan Kurulu Başkanlığına Emekli Polis Memuru Zeki Kılınç’ın seçilmesiyle devam etti. Toplantının ilerleyen bölümlerinde Hasan Kısa Şube Başkanlığına aday Hanifi Eker’i desteklediğini ve adaylarının Emekli Polis Memuru Hanifi Eker olduğunu açıkladı. Yapılan seçimler sonucu Emekli Polis Memuru Hanifi Eker Antalya Şube Başkanlığına seçilirken hazırlamış olduğu Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu asıl ve yedek üyelerinden oluşan liste, hazırda bulunan Genel Kurul üyelerinin oy birliği ile şube yönetim organlarına seçildi. Genel Kurul Toplantısı, dokuz yıldır Şube Başkanlığı görevini yürüten Hasan Kısa’nın Onursal Başkanı olarak seçilmesiyle sona erdi.
Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Antalya Şube Başkanlığına Emekli Polis Memuru Hanifi Eker seçildi.

02 Temmuz 2019 günü yapılan KYÇ POLEMDER Şube Genel Kurul Toplantısı Divan Kurulunun seçilmesine müteakip Divan Kurulunun bulunduğu sahnenin ve kürsünün dernek üyesi bazı kişi veya gruplarca işgal edilmesi neticesi Divan Heyetinin çalışma imkanı kalmadığından 11 Temmuz 2019 Perşembe gününe ertelenmişti.

Genel Kurul toplantısı Şube Başkalığı görevini yürütmekte olan Dernek Başkanı Hasan Kısa’nın açılış konuşmasıyla başladı. Toplantı Divan Heyetinin seçilmesi ve Divan Kurulu Başkanlığına Emekli Polis Memuru Zeki Kılınç’ın seçilmesiyle devam etti. Toplantının ilerleyen bölümlerinde Hasan Kısa Şube Başkanlığına aday Hanifi Eker’i desteklediğini ve adaylarının Emekli Polis Memuru Hanifi Eker olduğunu açıkladı.

Yapılan seçimler sonucu Emekli Polis Memuru Hanifi Eker Antalya Şube Başkanlığına seçilirken hazırlamış olduğu Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu asıl ve yedek üyelerinden oluşan liste, hazırda bulunan Genel Kurul üyelerinin oy birliği ile şube yönetim organlarına seçildi.

Genel Kurul Toplantısı, dokuz yıldır Şube Başkanlığı görevini yürüten Hasan Kısa’nın Onursal Başkanı olarak seçilmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.