Tütüncü’den Çalışanlarına Çifte Bayram

Gündem 31.05.2019 - 23:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2652+ kez okundu.
 

Tütüncü’den Çalışanlarına Çifte Bayram

Çalışanlarına, maaşlarını ve sosyal haklarını zamanında ödemeye önem veren Kepez Belediyesi, bayram öncesi 2019 mali yılının ikinci ikramiye ve birinci özendirme ödemelerini yaparak, işçi personeline çifte bayram yaşattı. Kepez Belediyesi, işçi personeline ikramiye ve özendirme ödemelerini bayram öncesi yaptı. Çalışanlarının özlük haklarını ön planda tutan Kepez Belediyesi, 2019 mali yılının ikinci ikramiye ve birinci özendirme ödemelerini işçi personeline 9 günlük bayram tatilinin son mesai gününde ödedi. Personelinin maaş ve sosyal haklarını zamanında ödemeye önem veren Kepez Belediyesi, ikramiye ve özendirme ile işçi personeline çifte bayram sevinci yaşattı. İşçilerimiz güle güle harcasın Kepez’in gelişiminde ve güzelleşmesinde çalışanlarının büyük emeği olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “2019 mali yılının ikinci ikramiyesi ve birinci özendirmesini işçi kardeşlerimizin hesaplarına yatırdık. Tüm işçilerimiz, ikramiye ve özendirmelerini bayramda aileleri ile birlikte güle güle harcasınlar.” dedi. Başkan Tütüncü, tüm personele gayret ve emeklerinden dolayı da teşekkür etti.

Çalışanlarına, maaşlarını ve sosyal haklarını zamanında ödemeye önem veren Kepez Belediyesi, bayram öncesi 2019 mali yılının ikinci ikramiye ve birinci özendirme ödemelerini yaparak, işçi personeline çifte bayram yaşattı.

Kepez Belediyesi, işçi personeline ikramiye ve özendirme ödemelerini bayram öncesi yaptı. Çalışanlarının özlük haklarını ön planda tutan Kepez Belediyesi, 2019 mali yılının ikinci ikramiye ve birinci özendirme ödemelerini işçi personeline 9 günlük bayram tatilinin son mesai gününde ödedi. Personelinin maaş ve sosyal haklarını zamanında ödemeye önem veren Kepez Belediyesi, ikramiye ve özendirme ile işçi personeline çifte bayram sevinci yaşattı.

İşçilerimiz güle güle harcasın

Kepez’in gelişiminde ve güzelleşmesinde çalışanlarının büyük emeği olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “2019 mali yılının ikinci ikramiyesi ve birinci özendirmesini işçi kardeşlerimizin hesaplarına yatırdık. Tüm işçilerimiz, ikramiye ve özendirmelerini bayramda aileleri ile birlikte güle güle harcasınlar.” dedi. Başkan Tütüncü, tüm personele gayret ve emeklerinden dolayı da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.