Tütüncü, Hıdırellez Şenliklerine Katıldı

Gündem 09.05.2022 - 20:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2350+ kez okundu.
 

Tütüncü, Hıdırellez Şenliklerine Katıldı

Korkuteli Büyükköy ve Kırkpınar Yarencik Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Hıdırellez Şenliklerine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Sevgiye dayalı bir toplumu inşa etmek için Antalya’nın her yerindeyiz.” dedi.
Korkuteli Büyükköy ve Kırkpınar Yarencik Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Hıdırellez Şenliklerine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Sevgiye dayalı bir toplumu inşa etmek için Antalya’nın her yerindeyiz.” dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonunda Korkuteli İlçesini ziyaret etti. Korkuteli Büyükköy ve Kırkpınar Yarencik Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Hıdırellez Şenliklerine katılan Başkan Tütüncü, vatandaşlar tarafından büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı. Vatandaşların hıdırellez sevincine ortak olan Başkan Tütüncü, daha sonra Büyükköy Cemevi’ni ziyaret etti. Cemevi ile ilgili talep edilen isteklerin yerine getirilmesi için bürokratlarına talimat veren Başkan Tütüncü, Korkuteli şehidi Merhum Tuncay Arslan’ın baba ocağını ziyaret etti. Şehit annesi Sati Arslan’ın elini öperek anneler gününü kutladı. GAYEMİZ KALPLERİN BİRLEŞMESİ Korkuteli ziyareti ile ilgili bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korkuteli Büyükköy de düzenlenen Hıdırellez Şenliklerine katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Açıklamasını Büyükköy’de meydana gelen bir kaza sonucu yaşamını yitiren vatandaşın ailesine başsağlığı dileklerini ileterek devam eden Başkan Tütüncü, “Köyümüzde bugün talihsiz acı bir olay cereyan etti. Gencecik bir kardeşimiz hayatının baharında elim bir kazada aramızdan ayrıldı. Öncelikle ben rahmete gönderdiğimiz kardeşimiz için rabbimden ışıklar içinde uyumasını diliyorum. Bugün Büyükköy’ün hem etkinliğine hem de matemine geldik. Onların yasını acısını paylaştık. Diğer taraftan da güzel bir etkinlik alanını birlikte vücuda getirmiş olduk. Diliyorum ki; bu köyde bundan sonraki hıdırellez etkinliklerinde, hemşehri buluşmalarında bu güzel ortamda sevgi ve saygıyla bir arada olacağız. Her zaman Büyükköy’ün sevgili muhtarımızın, dernek başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim en önemli gayemiz kalpleri birleştirmek, sevginin asaletini her yere hakim kılmak. Bu güzel şehri çok daha güzel aydınlık yarınlara taşıyabilmek… Sevgiye dayalı bir toplumu inşa etmek için Antalya’nın her yerindeyiz. “ dedi. TÜTÜNCÜ’YE TEŞEKKÜR Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye Korkuteli Büyükköy Kırkpınar Yarencik Derneği üyeleri de teşekkürlerini iletti. Korkuteli Büyükköy Kırkpınar Yarencik Derneği üyeleri, “Başkanımız bugüne kadar bize çok yardımlarda bulundular. Hakan başkan ve ekibinden binlerde kez Allah razı olsun. İyi ki varsınız” diye konuştular.
Korkuteli Büyükköy ve Kırkpınar Yarencik Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Hıdırellez Şenliklerine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Sevgiye dayalı bir toplumu inşa etmek için Antalya’nın her yerindeyiz.” dedi.

Korkuteli Büyükköy ve Kırkpınar Yarencik Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Hıdırellez Şenliklerine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Sevgiye dayalı bir toplumu inşa etmek için Antalya’nın her yerindeyiz.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonunda Korkuteli İlçesini ziyaret etti. Korkuteli Büyükköy ve Kırkpınar Yarencik Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Hıdırellez Şenliklerine katılan Başkan Tütüncü, vatandaşlar tarafından büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı. Vatandaşların hıdırellez sevincine ortak olan Başkan Tütüncü, daha sonra Büyükköy Cemevi’ni ziyaret etti. Cemevi ile ilgili talep edilen isteklerin yerine getirilmesi için bürokratlarına talimat veren Başkan Tütüncü, Korkuteli şehidi Merhum Tuncay Arslan’ın baba ocağını ziyaret etti. Şehit annesi Sati Arslan’ın elini öperek anneler gününü kutladı.

GAYEMİZ KALPLERİN BİRLEŞMESİ

Korkuteli ziyareti ile ilgili bir açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korkuteli Büyükköy de düzenlenen Hıdırellez Şenliklerine katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Açıklamasını Büyükköy’de meydana gelen bir kaza sonucu yaşamını yitiren vatandaşın ailesine başsağlığı dileklerini ileterek devam eden Başkan Tütüncü, “Köyümüzde bugün talihsiz acı bir olay cereyan etti. Gencecik bir kardeşimiz hayatının baharında elim bir kazada aramızdan ayrıldı. Öncelikle ben rahmete gönderdiğimiz kardeşimiz için rabbimden ışıklar içinde uyumasını diliyorum. Bugün Büyükköy’ün hem etkinliğine hem de matemine geldik. Onların yasını acısını paylaştık. Diğer taraftan da güzel bir etkinlik alanını birlikte vücuda getirmiş olduk. Diliyorum ki; bu köyde bundan sonraki hıdırellez etkinliklerinde, hemşehri buluşmalarında bu güzel ortamda sevgi ve saygıyla bir arada olacağız. Her zaman Büyükköy’ün sevgili muhtarımızın, dernek başkanımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim en önemli gayemiz kalpleri birleştirmek, sevginin asaletini her yere hakim kılmak. Bu güzel şehri çok daha güzel aydınlık yarınlara taşıyabilmek… Sevgiye dayalı bir toplumu inşa etmek için Antalya’nın her yerindeyiz. “ dedi.

TÜTÜNCÜ’YE TEŞEKKÜR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye Korkuteli Büyükköy Kırkpınar Yarencik Derneği üyeleri de teşekkürlerini iletti. Korkuteli Büyükköy Kırkpınar Yarencik Derneği üyeleri, “Başkanımız bugüne kadar bize çok yardımlarda bulundular. Hakan başkan ve ekibinden binlerde kez Allah razı olsun. İyi ki varsınız” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.