Tütüncü, Kepezli Öğrencileri Yalnız Bırakmıyor

Gündem 04.02.2021 - 21:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2687+ kez okundu.
 

Tütüncü, Kepezli Öğrencileri Yalnız Bırakmıyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pandemi sürecinde derslerine uzaktan eğitimle devam eden ve bu süreçte arkadaşları ve öğretmenleriyle kucaklaşamayan Kepezli öğrencileri ziyaret ediyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pandemi sürecinde derslerine uzaktan eğitimle devam eden ve bu süreçte arkadaşları ve öğretmenleriyle kucaklaşamayan Kepezli öğrencileri ziyaret ediyor. Tütüncü, çok sevdiği öğrencilerle evlerinin önünde sohbet ederek, onları hediyelerle sevindiriyor. Eğitime önemli katkılarda bulunan ve her eğitim ve öğretim yılında ilçedeki öğrencileri okullarında ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uzaktan eğitim sistemine geçilmesiyle, çok sevdiği öğrencilerle evlerinin önünde bir araya geliyor. Kepezli öğrencilerin kapılarını tek tek çalan Başkan Tütüncü, sohbet ettiği çocuklara pandemi sürecini nasıl geçirdiklerini, derslerine çalışıp çalışmadıklarını ve kendisinden bir istek ve taleplerinin olup olmadığını soruyor. Tütüncü’den öğrencilere hediyeler Sohbet sırasında öğrencilere moralde veren Tütüncü, “Tüm dünyanın mücadele ettiği bir pandemi ile karşı karşıyayız. Biliyorum bu süreçte çok sıkıldınız, bu günler de geçecek. Sizler yine çok sevdiğiniz okullarınıza koşacak, arkadaş ve öğretmenlerinizle kucaklaşacaksınız. Parklarda gönlünüzce eğleneceksiniz. Bu süreçte hepimiz biraz daha sabretmeliyiz. Ancak sizler bu süreci iyi değerlendirmeli, derslerinize çok çalışmalısınız“ diyerek, öğrencilerden de bol bol kitap okuma sözü aldı.  Çok sevdiği çocuklarla evlerinin kapılarında ya da apartman bahçesinde görüşen Tütüncü, yaş guruplarına uygun da hediyeler verdi. Ziyaret ettiği öğrencilere satranç takımı, öğrencilerin kardeşlerine ise araba, bebek ve boyama kitabı hediye etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pandemi sürecinde derslerine uzaktan eğitimle devam eden ve bu süreçte arkadaşları ve öğretmenleriyle kucaklaşamayan Kepezli öğrencileri ziyaret ediyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pandemi sürecinde derslerine uzaktan eğitimle devam eden ve bu süreçte arkadaşları ve öğretmenleriyle kucaklaşamayan Kepezli öğrencileri ziyaret ediyor. Tütüncü, çok sevdiği öğrencilerle evlerinin önünde sohbet ederek, onları hediyelerle sevindiriyor.

Eğitime önemli katkılarda bulunan ve her eğitim ve öğretim yılında ilçedeki öğrencileri okullarında ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle uzaktan eğitim sistemine geçilmesiyle, çok sevdiği öğrencilerle evlerinin önünde bir araya geliyor. Kepezli öğrencilerin kapılarını tek tek çalan Başkan Tütüncü, sohbet ettiği çocuklara pandemi sürecini nasıl geçirdiklerini, derslerine çalışıp çalışmadıklarını ve kendisinden bir istek ve taleplerinin olup olmadığını soruyor.

Tütüncü’den öğrencilere hediyeler

Sohbet sırasında öğrencilere moralde veren Tütüncü, “Tüm dünyanın mücadele ettiği bir pandemi ile karşı karşıyayız. Biliyorum bu süreçte çok sıkıldınız, bu günler de geçecek. Sizler yine çok sevdiğiniz okullarınıza koşacak, arkadaş ve öğretmenlerinizle kucaklaşacaksınız. Parklarda gönlünüzce eğleneceksiniz. Bu süreçte hepimiz biraz daha sabretmeliyiz. Ancak sizler bu süreci iyi değerlendirmeli, derslerinize çok çalışmalısınız“ diyerek, öğrencilerden de bol bol kitap okuma sözü aldı. 

Çok sevdiği çocuklarla evlerinin kapılarında ya da apartman bahçesinde görüşen Tütüncü, yaş guruplarına uygun da hediyeler verdi. Ziyaret ettiği öğrencilere satranç takımı, öğrencilerin kardeşlerine ise araba, bebek ve boyama kitabı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.