Tütüncü, Ramazan’daki Güzellikler Devam Etmeli

Gündem 03.06.2019 - 21:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1768+ kez okundu.
 

Tütüncü, Ramazan’daki Güzellikler Devam Etmeli

Dokumapark’ta bulunan Nostaljik Ramazan Sokağı’nı ziyaret eden ve burada hemşehrilerine seslenen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan ayındaki saygı ikliminin ve elde edilen güzelliklerin her zaman devam ettirilmesi gerektiğini söyledi Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokumapark’ta bulunan Nostaljik Ramazan Sokağı’nı ziyaret etti. Ramazan etkinlik alanına Kepez Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte gelen Tütüncü, ailelerin kıyasıya yarıştığı ip çekme yarışmasına katıldı. Keyifli anların yaşandığı yarışmanın ardından, Başkan Tütüncü, nostaljik aile çay bahçesinde oturan ailelerin masalarına konuk oldu, çay içti ve sohbet etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ramazan sokağından ayrılmadan önce  Kepez Belediye Tiyatrosu’nun doğaçlama tekniğiyle sahnelediği Düğün Evi Oyun Evi oyununu izledi. Tiyatrocuların daveti üzerine sahneye çıkan Başkan Tütüncü, herkesin bayramını tebrik etti. Hemşerilerimizle sıkça birlikte olduk Ramazan ayının başlangıcında ramazan vesilesiyle gönül kapılarının sonuna kadar açmak gerektiğini her seferinde dile getirdiğini hatırlatan Tütüncü, dostlukları, hemşerilik duygusunu daha da derinleştirmek gerektiğini söyledi. Ramazan süresince hemşehrileriyle sıkça bir araya geldiklerini belirten Tütüncü, sevgiyi paylaştıkları ortamlar oluşturduklarını söyledi. Ramazan ayının bittiğini ve bu sürede elde edilen güzelliklerin devam ettirmek gerektiğine işaret eden Tütüncü, “Birbirimizi sevmeyi devam ettirelim. Ayrılık gayrılık yok, biz biriz diyelim. Sevgi ve saygının egemen olduğu bir toplumu meydana getireceğiz. En çok buna ihtiyacımız var.” dedi. Ramazan sokağı kalıyor Vatandaşların ramazan sokağının ne olacağı sorusunu yönelttiğini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, buranın yeni bir konseptle bayramda da Antalyalıları bekliyor olacağını söyledi. Tütüncü, yaz boyunca burada güzel sahne programlarının, etkinliklerin olacağını belirterek, hemşehrilerinin bayramını tebrik etti.

Dokumapark’ta bulunan Nostaljik Ramazan Sokağı’nı ziyaret eden ve burada hemşehrilerine seslenen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ramazan ayındaki saygı ikliminin ve elde edilen güzelliklerin her zaman devam ettirilmesi gerektiğini söyledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokumapark’ta bulunan Nostaljik Ramazan Sokağı’nı ziyaret etti. Ramazan etkinlik alanına Kepez Belediyesi meclis üyeleri ile birlikte gelen Tütüncü, ailelerin kıyasıya yarıştığı ip çekme yarışmasına katıldı. Keyifli anların yaşandığı yarışmanın ardından, Başkan Tütüncü, nostaljik aile çay bahçesinde oturan ailelerin masalarına konuk oldu, çay içti ve sohbet etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ramazan sokağından ayrılmadan önce  Kepez Belediye Tiyatrosu’nun doğaçlama tekniğiyle sahnelediği Düğün Evi Oyun Evi oyununu izledi. Tiyatrocuların daveti üzerine sahneye çıkan Başkan Tütüncü, herkesin bayramını tebrik etti.

Hemşerilerimizle sıkça birlikte olduk

Ramazan ayının başlangıcında ramazan vesilesiyle gönül kapılarının sonuna kadar açmak gerektiğini her seferinde dile getirdiğini hatırlatan Tütüncü, dostlukları, hemşerilik duygusunu daha da derinleştirmek gerektiğini söyledi. Ramazan süresince hemşehrileriyle sıkça bir araya geldiklerini belirten Tütüncü, sevgiyi paylaştıkları ortamlar oluşturduklarını söyledi. Ramazan ayının bittiğini ve bu sürede elde edilen güzelliklerin devam ettirmek gerektiğine işaret eden Tütüncü, “Birbirimizi sevmeyi devam ettirelim. Ayrılık gayrılık yok, biz biriz diyelim. Sevgi ve saygının egemen olduğu bir toplumu meydana getireceğiz. En çok buna ihtiyacımız var.” dedi.

Ramazan sokağı kalıyor

Vatandaşların ramazan sokağının ne olacağı sorusunu yönelttiğini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, buranın yeni bir konseptle bayramda da Antalyalıları bekliyor olacağını söyledi. Tütüncü, yaz boyunca burada güzel sahne programlarının, etkinliklerin olacağını belirterek, hemşehrilerinin bayramını tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.