Tütüncü: “Salonumuz Engelli Sporcularımızın Emrinde”

Gündem 12.04.2021 - 21:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1921+ kez okundu.
 

Tütüncü: “Salonumuz Engelli Sporcularımızın Emrinde”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, en büyük hedeflerinin sporla büyüyen nesiller yetiştirmek ve sporculara her türlü desteği vermek olduğunu belirterek, “Her şey Türk sporu için…” dedi.
ASAT Gençlik Spor Kulübü’nün Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını, antrenmanda ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, en büyük hedeflerinin sporla büyüyen nesiller yetiştirmek ve sporculara her türlü desteği vermek olduğunu belirterek, “Her şey Türk sporu için…” dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, basketbol müsabakalarına  Turgut Özal Spor Salonu’nda hazırlanan ASAT Gençlik Spor Kulübü’nün Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını, ziyaret etti. Basketbolcuların bir süre antrenmanlarını izleyen Başkan Tütüncü, devre arasında da sporcularla sohbet etti. En büyük hedeflerinin sporla büyüyen nesiller yetiştirmek ve sporculara her türlü desteği vermek olduğunu belirten Başkan Tütüncü,  Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı çok önemsediklerini söyledi. ASAT Spor Kulübü'ne ait Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız gerçekten çok önemli çalışmalar yapıyor. Özellikle onların maçlara hazırlanmasında, imkan sağlama ve ortam oluşturma bizler açısından son derece önemli… Takımımızı yıllardır burada konuk ediyoruz. Onlara böylesi güzel bir ortam sağlamaktan, arkadaşlarımızla onların yanında olmaktan, onların hizmetinde bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.  Onların başarılı olmaları için elimizden gelen ne varsa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu tip farkındalıkların altını çizecek önemli çalışmaları çeşitlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Her şey Türk sporu için…” diye konuştu. Belediyelerden spor hizmeti Belediyelerin sporun altyapısını güçlendirmek anlamında zaten özel çalışmalar yaptığını hatırlatan Başkan Tütüncü, “ Kepez Belediyesi ve Kepez Belediyespor kulübü de bu konuyu kendisine misyon edinmiş çok farklı bir heyecan içinde çalışan bir spor kulübü… Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza, il temsilcimize, ASAT Gençlik Spor Kulübü’ne başarılar diliyorum.  Yolları açık olsun. Onları büyük bir inanç içerisinde gördüm. Bu da beni mutlu etti. ‘Bir üst lige çıkacağız ve güçlü olacağız, inanıyoruz’ dediler. Gördüm ki inanıyorlar ve başaracaklar. Yolları açık olsun. “ dedi. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcuları da salon desteği sağlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür ederek, “Bu sene adımızı inşallah süper lige yazdıracağız. “ dediler.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, en büyük hedeflerinin sporla büyüyen nesiller yetiştirmek ve sporculara her türlü desteği vermek olduğunu belirterek, “Her şey Türk sporu için…” dedi.

ASAT Gençlik Spor Kulübü’nün Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını, antrenmanda ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, en büyük hedeflerinin sporla büyüyen nesiller yetiştirmek ve sporculara her türlü desteği vermek olduğunu belirterek, “Her şey Türk sporu için…” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, basketbol müsabakalarına  Turgut Özal Spor Salonu’nda hazırlanan ASAT Gençlik Spor Kulübü’nün Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını, ziyaret etti. Basketbolcuların bir süre antrenmanlarını izleyen Başkan Tütüncü, devre arasında da sporcularla sohbet etti. En büyük hedeflerinin sporla büyüyen nesiller yetiştirmek ve sporculara her türlü desteği vermek olduğunu belirten Başkan Tütüncü,  Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı çok önemsediklerini söyledi. ASAT Spor Kulübü'ne ait Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız gerçekten çok önemli çalışmalar yapıyor. Özellikle onların maçlara hazırlanmasında, imkan sağlama ve ortam oluşturma bizler açısından son derece önemli… Takımımızı yıllardır burada konuk ediyoruz. Onlara böylesi güzel bir ortam sağlamaktan, arkadaşlarımızla onların yanında olmaktan, onların hizmetinde bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.  Onların başarılı olmaları için elimizden gelen ne varsa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu tip farkındalıkların altını çizecek önemli çalışmaları çeşitlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Her şey Türk sporu için…” diye konuştu.

Belediyelerden spor hizmeti

Belediyelerin sporun altyapısını güçlendirmek anlamında zaten özel çalışmalar yaptığını hatırlatan Başkan Tütüncü, “ Kepez Belediyesi ve Kepez Belediyespor kulübü de bu konuyu kendisine misyon edinmiş çok farklı bir heyecan içinde çalışan bir spor kulübü… Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza, il temsilcimize, ASAT Gençlik Spor Kulübü’ne başarılar diliyorum.  Yolları açık olsun. Onları büyük bir inanç içerisinde gördüm. Bu da beni mutlu etti. ‘Bir üst lige çıkacağız ve güçlü olacağız, inanıyoruz’ dediler. Gördüm ki inanıyorlar ve başaracaklar. Yolları açık olsun. “ dedi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sporcuları da salon desteği sağlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür ederek, “Bu sene adımızı inşallah süper lige yazdıracağız. “ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.