Ufuk Çiftci’ den Ağır Eleştiri

Politika 18.06.2020 - 22:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2690+ kez okundu.
 

Ufuk Çiftci’ den Ağır Eleştiri

İyi Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Ufuk Çiftci hafta sonu yapılacak delege seçimlerini ağır dille eleştirdi.
İyi Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Ufuk Çiftci hafta sonu yapılacak delege seçimlerini ağır dille eleştirdi. İyi Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Ufuk Çiftci Ağır Eleştiride şu ifadelere yer verdi. Meclis Üyesi Ufuk Çiftci, “ Coronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı zor günler yaşayan Ülkemiz ve Antalya’mızda Pazar günü yapılacak olan delege seçimlerinde İyi Partiden Meclis Üyesi olduğumuz Muratpaşa Belediyesinden delege seçimleri için yer istemeyi bırakın. Biz seçilmiş Meclis Üyelerini dinlememek için ellerinden geleni yapan İyi Parti Muratpaşa İlçe Yönetimi sosyal medya üzerinden yayınlanan kroki ile büyük bir iş başarmış gibi 100 m2 kare bir alanda hıfzıssıhha kurallarına göre nasıl seçim yapılacak merakla bekliyoruz. Ayrıca su sorularımıza cevaplarını ısrarla bekliyorum.  400-500 kişilik kongre açık alanda yapılacakken 2500-3500 kişilik delege seçimlerini100 m2 alanlı kapalı yerde yapmak neden? İl Başkanlığı Seçim Kurulu Başkan Yardımcısı neden görevinizi yapmıyorsunuz? Demokrasi Şöleni 100 m2 ilçe binasında olmaz. Sayın İl Başkanı Mehmet Başaran bu olaylara ne zaman müdahil olmayı düşünüyorsunuz? Delege seçimi ile ilgili yaptığınız programı sosyal medyada oylatın bir görelim ne kadar kabul görüyor?  Sayın İlçe Başkanı! Pazar günü Antalya halkının görmesi gereken demokratik seçimi ilçe binasında yapmaktaki ısrarınız neden? Hani kucaklayacaktık herkesi saat başında 100 m2 kare ilçe binasında mı? Olacak kucaklaşma biraz ciddiyet… Bizler susuyorsak edebimizden davamıza olan saygımızdan kimse kimseden korkmuyor… Bu böyle bilinsin… Sayın İl Başkanı Mehmet Başaran Muratpaşa seçimleri ile ilgili yetkinizi kullanın... Sayın İlçe Başkanı 100 m2 ilçe binasında ısrar edeceğine 4 katlı il binamızda var krokiye daha uygun” dedi.
İyi Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Ufuk Çiftci hafta sonu yapılacak delege seçimlerini ağır dille eleştirdi.

İyi Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Ufuk Çiftci hafta sonu yapılacak delege seçimlerini ağır dille eleştirdi.

İyi Parti Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Ufuk Çiftci Ağır Eleştiride şu ifadelere yer verdi. Meclis Üyesi Ufuk Çiftci, “ Coronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı zor günler yaşayan Ülkemiz ve Antalya’mızda Pazar günü yapılacak olan delege seçimlerinde İyi Partiden Meclis Üyesi olduğumuz Muratpaşa Belediyesinden delege seçimleri için yer istemeyi bırakın. Biz seçilmiş Meclis Üyelerini dinlememek için ellerinden geleni yapan İyi Parti Muratpaşa İlçe Yönetimi sosyal medya üzerinden yayınlanan kroki ile büyük bir iş başarmış gibi 100 m2 kare bir alanda hıfzıssıhha kurallarına göre nasıl seçim yapılacak merakla bekliyoruz.

Ayrıca su sorularımıza cevaplarını ısrarla bekliyorum.

 400-500 kişilik kongre açık alanda yapılacakken 2500-3500 kişilik delege seçimlerini100 m2 alanlı kapalı yerde yapmak neden?

İl Başkanlığı Seçim Kurulu Başkan Yardımcısı neden görevinizi yapmıyorsunuz?

Demokrasi Şöleni 100 m2 ilçe binasında olmaz.

Sayın İl Başkanı Mehmet Başaran bu olaylara ne zaman müdahil olmayı düşünüyorsunuz?

Delege seçimi ile ilgili yaptığınız programı sosyal medyada oylatın bir görelim ne kadar kabul görüyor? 

Sayın İlçe Başkanı!

Pazar günü Antalya halkının görmesi gereken demokratik seçimi ilçe binasında yapmaktaki ısrarınız neden?

Hani kucaklayacaktık herkesi saat başında 100 m2 kare ilçe binasında mı? Olacak kucaklaşma biraz ciddiyet…

Bizler susuyorsak edebimizden davamıza olan saygımızdan kimse kimseden korkmuyor…

Bu böyle bilinsin…

Sayın İl Başkanı Mehmet Başaran Muratpaşa seçimleri ile ilgili yetkinizi kullanın...

Sayın İlçe Başkanı 100 m2 ilçe binasında ısrar edeceğine 4 katlı il binamızda var krokiye daha uygun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.