Ukrayna'da MATSO’nun Manavgat Standına Büyük İlgi

Ekonomi 02.04.2019 - 22:04, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2546+ kez okundu.
 

Ukrayna'da MATSO’nun Manavgat Standına Büyük İlgi

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gerçekleşen 25’inci UITT Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarında MATSO’nun Manavgat Side destinasyonunu tanıtmak amacıyla stant açtığı stant yoğun ilgi gördü.
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından ilçenin tanıtımına katkı yaparak farklı pazarlardan turist çekmek amacıyla yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara kurumsal olarak katılım sağlanarak stant açılıyor. MATSO, 27 – 29 Mart  tarihlerinde Ukrayna/Kiev UITT Turizm Fuarı’nda stant açarak Manavgat – Side destinasyonunu tanıttı.  MATSO’nun Manavgat-Side destinasyonu çok sayıda tatilciyi, tur acentelerini ve turizm profesyonellerini ağırladı.  Fuar boyunca MATSO personeli ziyaretçilere Manavgat’ı tanıtan çeşitli argümanlar hediye etti.   Manavgat-Side standını, tur acenteleri yetkileri, tatilciler ziyaret etti. Standımız yoğun ilgi gördü MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, fuar boyunca Manavgat / Side destinasyonunda güvenli ve güzel gibi bir şekilde tatil yapabileceklerini anlattıklarını belirterek fuarda MATSO standını olan ilgi nedeniyle umutlu döndüklerini söyledi. Bu yıl Ukrayna’dan daha fazla turist gelmesini bekliyoruz Boztaş, “ MATSO olarak Manavgat Side destinasyonun tanıtımını Avrupa pazarında olduğu gibi Ukrayna Kiev’de en güzel şekilde gerçekleştirdik. Ülkemizin ve bölgemizin doğal güzellikleri ve misafirperverliğini anlattık. Fuarda bu yıl ukrayna’dan ülkemize daha fazla turistin geleceği izlenimlerini aldık” dedi. Fuara en büyük katılımın Türkiye’den olduğuna dikkat çeken Başkan Boztaş, açtıklar standın en çok ilgi gören stantlar arasında olduğunu ifade etti.
Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gerçekleşen 25’inci UITT Ukrayna Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarında MATSO’nun Manavgat Side destinasyonunu tanıtmak amacıyla stant açtığı stant yoğun ilgi gördü.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından ilçenin tanıtımına katkı yaparak farklı pazarlardan turist çekmek amacıyla yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara kurumsal olarak katılım sağlanarak stant açılıyor. MATSO, 27 – 29 Mart  tarihlerinde Ukrayna/Kiev UITT Turizm Fuarı’nda stant açarak Manavgat – Side destinasyonunu tanıttı.  MATSO’nun Manavgat-Side destinasyonu çok sayıda tatilciyi, tur acentelerini ve turizm profesyonellerini ağırladı.  Fuar boyunca MATSO personeli ziyaretçilere Manavgat’ı tanıtan çeşitli argümanlar hediye etti.   Manavgat-Side standını, tur acenteleri yetkileri, tatilciler ziyaret etti.

Standımız yoğun ilgi gördü

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, fuar boyunca Manavgat / Side destinasyonunda güvenli ve güzel gibi bir şekilde tatil yapabileceklerini anlattıklarını belirterek fuarda MATSO standını olan ilgi nedeniyle umutlu döndüklerini söyledi.

Bu yıl Ukrayna’dan daha fazla turist gelmesini bekliyoruz

Boztaş, “ MATSO olarak Manavgat Side destinasyonun tanıtımını Avrupa pazarında olduğu gibi Ukrayna Kiev’de en güzel şekilde gerçekleştirdik. Ülkemizin ve bölgemizin doğal güzellikleri ve misafirperverliğini anlattık. Fuarda bu yıl ukrayna’dan ülkemize daha fazla turistin geleceği izlenimlerini aldık” dedi. Fuara en büyük katılımın Türkiye’den olduğuna dikkat çeken Başkan Boztaş, açtıklar standın en çok ilgi gören stantlar arasında olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.