Ülkücülerden Vefa Örneği

Politika 02.03.2020 - 22:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2203+ kez okundu.
 

Ülkücülerden Vefa Örneği

İdlip’te yaşanan hain saldırıda Şehit olan 34 askerden birisi olan Antalya’lı şehit Turgut Burkay Korkmaz, onbinlerce kişinin katıldığı törende gözyaşları ve tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı. Bir dönem Ülkü Ocakları Finike Teşkilatında yöneticilikte yapan ve babası halen MHP Finike İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Şehit Turgut Burkay Korkmaz’ı son yolcuğunda MHP ve Ülkü Ocakları teşkilatları yalnız bırakmadı. MHP İl Başkanı Hilmi Durgun ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Ünsal Yılmaz Yeşildal şehidin tabutunu omuzlayarak uzun süre taşıdı İdlip’te katil Esed reiminin yaptığı alçak saldırı sırasında sehit olan askerlerimiz son yolculukarına uğurlanmaya devam ediyor. Şehadete eren 34 mehmetçikten birisi olan Ülkü Ocakları Finike İlçe eski yöneticilerinden Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz’da memleketi Finike’de onbinlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Dualar, tekbirler ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Antalyalı şehidimiz Turgut Burkay Korkmaz’ın cenaze töreni  için MHP ve Ülkü Ocakları teşkilatları da seferber oldu. İl Başkanı Hilmi Durgun’un önderliğinde MHP Milletvekili Abdurrahman Başgkan, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri, MHP İl ve İlçe Başkan ve yöneticileri, Ülkü Ocakları teşkilatları ile binlerce ülkücü cenaze töreninde acılı baba Salih Korkmaz’ı yalnız bırakmadılar. Şehit haberinin gelmesinden sonra adeta yıkıldıklarını belirten MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun “Elbette her bir şehidimiz bizim kutsalımız, değerimiz ve özelimiz. Ancak içimizden birisi, yakından tanıdığımız bildiğimiz, gördüğümüz ve görüştüğümüz bir kardeşimiz olunca tabiî ki üzüntümüz bir kat daha artıyor. Haberin gelmesinden itibaren Finike İlçe Başkanımız ile görüşerek Salih abimize acılı gününde destek olmaya gayret ettik. Cenaze töreninde bir kez daha tüm dünya gördü ki biz “Bir ölür bin diriliriz”. Türk milleti olarak her daim hükümetimizin ve ordumuzun arkasında ve yanında olmaya devam edeceğiz. Vatanımıza göz diken hainleri canımız ve kanımız pahasına da olsa yok etmeye kararlıyız. Bir kez daha Turgut Burkay Korkmaz kardeşimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, Yüce Türk Milleti’ne de başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

İdlip’te yaşanan hain saldırıda Şehit olan 34 askerden birisi olan Antalya’lı şehit Turgut Burkay Korkmaz, onbinlerce kişinin katıldığı törende gözyaşları ve tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı. Bir dönem Ülkü Ocakları Finike Teşkilatında yöneticilikte yapan ve babası halen MHP Finike İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olan Şehit Turgut Burkay Korkmaz’ı son yolcuğunda MHP ve Ülkü Ocakları teşkilatları yalnız bırakmadı. MHP İl Başkanı Hilmi Durgun ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Ünsal Yılmaz Yeşildal şehidin tabutunu omuzlayarak uzun süre taşıdı

İdlip’te katil Esed reiminin yaptığı alçak saldırı sırasında sehit olan askerlerimiz son yolculukarına uğurlanmaya devam ediyor. Şehadete eren 34 mehmetçikten birisi olan Ülkü Ocakları Finike İlçe eski yöneticilerinden Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz’da memleketi Finike’de onbinlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Dualar, tekbirler ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanan Antalyalı şehidimiz Turgut Burkay Korkmaz’ın cenaze töreni  için MHP ve Ülkü Ocakları teşkilatları da seferber oldu. İl Başkanı Hilmi Durgun’un önderliğinde MHP Milletvekili Abdurrahman Başgkan, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri, MHP İl ve İlçe Başkan ve yöneticileri, Ülkü Ocakları teşkilatları ile binlerce ülkücü cenaze töreninde acılı baba Salih Korkmaz’ı yalnız bırakmadılar.

Şehit haberinin gelmesinden sonra adeta yıkıldıklarını belirten MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun “Elbette her bir şehidimiz bizim kutsalımız, değerimiz ve özelimiz. Ancak içimizden birisi, yakından tanıdığımız bildiğimiz, gördüğümüz ve görüştüğümüz bir kardeşimiz olunca tabiî ki üzüntümüz bir kat daha artıyor. Haberin gelmesinden itibaren Finike İlçe Başkanımız ile görüşerek Salih abimize acılı gününde destek olmaya gayret ettik. Cenaze töreninde bir kez daha tüm dünya gördü ki biz “Bir ölür bin diriliriz”. Türk milleti olarak her daim hükümetimizin ve ordumuzun arkasında ve yanında olmaya devam edeceğiz. Vatanımıza göz diken hainleri canımız ve kanımız pahasına da olsa yok etmeye kararlıyız. Bir kez daha Turgut Burkay Korkmaz kardeşimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, Yüce Türk Milleti’ne de başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.