ULU İnşaat Şirketler Grubu Konkordato Kararı Aldı

Ekonomi 26.07.2019 - 23:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3115+ kez okundu.
 

ULU İnşaat Şirketler Grubu Konkordato Kararı Aldı

Ahmet Rıza Ulu Sosyal Medya Sayfasından Ekonomik Kriz Yüzünden Konkordato karını aldıklarını açıkladı.
Ulu İnşaat Sahiplerinden Ahmet Rıza Ulu’nun Sosyal Medya Sayfasından Yayınladığı Mesajı, “ Kamuoyuna Duyuru Mayıs 2018 ayından beri yaşanan küresel ekonomik kriz, seçim sonrası yaşanan kurlardaki anormal dalgalanmalar ve kredi faizlerindeki artışlar nedeniyle, zorlukların yaşandığı olağanüstü bir süreçten geçildiği bu dönemde, son üç aydır alacaklarımızı tahsil edemediğimizden dolayı; şirketimizin geleceğinin tehlikeye düşmemesi, taahhütlerini yerine getirebilmesi ve iş yaptığımız çevreleri koruyabilmek için konkordato kararı almak zorunda kaldık.  Bu süreç faaliyetlerimizin devamı için engel bir süreç olmayıp, faaliyetlerimize devam etmekteyiz ve başlamış olduğumuz projeler tarafımızca tamamlanacaktır. Şirketimizin mal varlığı borcumuzun çok üstünde olup, nakitte çevirmek için zamana ihtiyacımız vardır. Konkordato ile bu zaman mahkeme tarafından tarafımıza verilmiştir. 1. Kamuya yaptığımız bütün taahhütler tamamlanmış olup, bazıları kesin hesap aşamasındadır. 2. Sur Yapım şantiyesi ile görüşme halindeyiz. Tahsilatlardaki pürüz çözüldüğü takdirde devam edilecektir. 3. Yurt dışı ihracata yönelik taahhüt ve iş geliştirme çalışmalarımız devam etmektedir, 4. Panorama 1 projesinde Antalya’nın en iyi sitelerinden biri olarak yaşam başlamış, Panorama 2 projesi de büyük ölçüde bitmiş olup bu yıl içerisinde yaşam başlayacaktır. 5. Panorama Mersin projemiz de büyük ölçüde tamamlanmış olup bu yıl içerisinde yaşam başlayacaktır. 6. Mersin Ulu Resort Otelimiz, yaz sezonu yüzde yüze yakın doluluk, karlılık ve müşteri memnuniyeti ile faaliyetine devam etmektedir. Bu süreçte firmamız istisnalar hariç herkes tarafından desteklenmiş olup, desteklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarımıza, iş çevrelerine ve dualarıyla yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla” dedi.
Ahmet Rıza Ulu Sosyal Medya Sayfasından Ekonomik Kriz Yüzünden Konkordato karını aldıklarını açıkladı.

Ulu İnşaat Sahiplerinden Ahmet Rıza Ulu’nun Sosyal Medya Sayfasından Yayınladığı Mesajı, “

Kamuoyuna Duyuru
Mayıs 2018 ayından beri yaşanan küresel ekonomik kriz, seçim sonrası yaşanan kurlardaki anormal dalgalanmalar ve kredi faizlerindeki artışlar nedeniyle, zorlukların yaşandığı olağanüstü bir süreçten geçildiği bu dönemde, son üç aydır alacaklarımızı tahsil edemediğimizden dolayı; şirketimizin geleceğinin tehlikeye düşmemesi, taahhütlerini yerine getirebilmesi ve iş yaptığımız çevreleri koruyabilmek için konkordato kararı almak zorunda kaldık. 
Bu süreç faaliyetlerimizin devamı için engel bir süreç olmayıp, faaliyetlerimize devam etmekteyiz ve başlamış olduğumuz projeler tarafımızca tamamlanacaktır.
Şirketimizin mal varlığı borcumuzun çok üstünde olup, nakitte çevirmek için zamana ihtiyacımız vardır. Konkordato ile bu zaman mahkeme tarafından tarafımıza verilmiştir.
1. Kamuya yaptığımız bütün taahhütler tamamlanmış olup, bazıları kesin hesap aşamasındadır.
2. Sur Yapım şantiyesi ile görüşme halindeyiz. Tahsilatlardaki pürüz çözüldüğü takdirde devam edilecektir.
3. Yurt dışı ihracata yönelik taahhüt ve iş geliştirme çalışmalarımız devam etmektedir,
4. Panorama 1 projesinde Antalya’nın en iyi sitelerinden biri olarak yaşam başlamış, Panorama 2 projesi de büyük ölçüde bitmiş olup bu yıl içerisinde yaşam başlayacaktır.
5. Panorama Mersin projemiz de büyük ölçüde tamamlanmış olup bu yıl içerisinde yaşam başlayacaktır.
6. Mersin Ulu Resort Otelimiz, yaz sezonu yüzde yüze yakın doluluk, karlılık ve müşteri memnuniyeti ile faaliyetine devam etmektedir.

Bu süreçte firmamız istisnalar hariç herkes tarafından desteklenmiş olup, desteklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarımıza, iş çevrelerine ve dualarıyla yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz.

Saygılarımızla” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.