Uluslararası Açıksu Oceanman Yarışını SMMM Çiğdem Teker Temsil Edecek

Ekonomi 09.05.2019 - 17:27, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1771+ kez okundu.
 

Uluslararası Açıksu Oceanman Yarışını SMMM Çiğdem Teker Temsil Edecek

17 ülkeden Yüzücü sporcuların katılacağı Uluslararası Açıksu Oceanman yarışı 12 Mayıs 2019 Pazar günü saat 09:30’da Alanya’da Keykubat plajından başlayarak, Alanya Kalesi çevresinde yüzüp, Kleopatra plajında tamamlanacaktır. Yapılacak olan yarışın 5 km’lik parkurunda Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını, Oda forması ile "Ne Yaparsan Yap; Aşk ile Yap." sözünü kendisine ilke edinen SMMM Çiğdem TEKER temsil edecektir.

17 ülkeden Yüzücü sporcuların katılacağı Uluslararası Açıksu Oceanman yarışı 12 Mayıs 2019 Pazar günü saat 09:30’da Alanya’da Keykubat plajından başlayarak, Alanya Kalesi çevresinde yüzüp, Kleopatra plajında tamamlanacaktır.

Yapılacak olan yarışın 5 km’lik parkurunda Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını, Oda forması ile "Ne Yaparsan Yap; Aşk ile Yap." sözünü kendisine ilke edinen SMMM Çiğdem TEKER temsil edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.