Ümmü Şahin Okul Kermeslerine Katılmaya Devam Ediyor

Belediyeler 30.04.2019 - 20:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2855+ kez okundu.
 

Ümmü Şahin Okul Kermeslerine Katılmaya Devam Ediyor

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu ve Aksu Vali Ertokuş Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen iki ayrı kermes etkinliğine katıldı.
Ümmü Şahin, ilk olarak Aksu Vali Ertokuş Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen kermes etkinliğine katılarak öğrenci, öğretmen ve velilerle bir araya geldi. Okul yönetimiyle birlikte; aralarında mangala, satranç ve daha birçok zekâ oyununun yer aldığı Oyun Sınıfı, Uzay ve Teknoloji Sınıfı ve okul kütüphanesini gezen Ümmü Şahin bu sınıflarda verilen eğitimler hakkında bilgi aldı. Ümmü Şahin, bilgisayar ve internet kullanımının insan yaşamında önemli bir yer tuttuğu günümüzde çocuklarımızı ve gençlerimizi, hem teknolojiden uzak tutmamak, hem de internet bağımlılığından korumak için bu tarz etkinliklerin yer aldığı sınıfların oldukça faydalı olduğunu dile getirerek şunları söyledi; “Çocuklarımıza ve gençlerimize okuma alışkanlığı ve bilimin evrenselliğinin öğretildiği, zekâ oyunlarıyla merak duygularının pekiştirildiği bu sınıflarının onların eğitimi ve gelişimi için çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu tarafından düzenlenen kermes etkinliğine de katılan Ümmü Şahin, kermes alanındaki stantları tek tek gezerek öğrenci, öğretmen ve velilerle bir araya geldi.  Etkinliğinin hazırlanmasına katkı sağlayan herkesin eline, emeğine sağlık diyen Ümmü Şahin öğrenci ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu ve Aksu Vali Ertokuş Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen iki ayrı kermes etkinliğine katıldı.

Ümmü Şahin, ilk olarak Aksu Vali Ertokuş Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen kermes etkinliğine katılarak öğrenci, öğretmen ve velilerle bir araya geldi. Okul yönetimiyle birlikte; aralarında mangala, satranç ve daha birçok zekâ oyununun yer aldığı Oyun Sınıfı, Uzay ve Teknoloji Sınıfı ve okul kütüphanesini gezen Ümmü Şahin bu sınıflarda verilen eğitimler hakkında bilgi aldı.

Ümmü Şahin, bilgisayar ve internet kullanımının insan yaşamında önemli bir yer tuttuğu günümüzde çocuklarımızı ve gençlerimizi, hem teknolojiden uzak tutmamak, hem de internet bağımlılığından korumak için bu tarz etkinliklerin yer aldığı sınıfların oldukça faydalı olduğunu dile getirerek şunları söyledi;

“Çocuklarımıza ve gençlerimize okuma alışkanlığı ve bilimin evrenselliğinin öğretildiği, zekâ oyunlarıyla merak duygularının pekiştirildiği bu sınıflarının onların eğitimi ve gelişimi için çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Pınarlı Cumhuriyet İlkokulu tarafından düzenlenen kermes etkinliğine de katılan Ümmü Şahin, kermes alanındaki stantları tek tek gezerek öğrenci, öğretmen ve velilerle bir araya geldi.  Etkinliğinin hazırlanmasına katkı sağlayan herkesin eline, emeğine sağlık diyen Ümmü Şahin öğrenci ve velilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.