Üniversite Adaylarına Meslek Tanıtım Semineri

07.05.2019 - 19:33, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1787+ kez okundu.
 

Üniversite Adaylarına Meslek Tanıtım Semineri

Antalya Kent Konseyi ve Kaleiçi Rotary Kulübü işbirliğiyle, Kepez Belediyesi’nin Teomanpaşa Destek Merkezi’nde YKS kursu öğrencilerine kariyerlerini doğru belirlemeleri için ‘Meslek Tanıtım Semineri’ düzenlendi.
Kepez Belediyesi, ücretsiz olarak düzenlediği YKS kurslarına katılan öğrencilerin kariyer planlamalarına da destek oluyor. Teomanpaşa Destek Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı’nda düzenlenen YKS kurslarına katılan öğrencilerin, uzman kişilerce doğru bir gelecek planlaması yapmaları sağlanıyor. Gençlerin kendileri için en uygun olan mesleği tercih etmeleri konusunda da Antalya Kent Konseyi ve Kaleiçi Rotary Kulübü, eğitim kurumlarında meslek tanıtım eğitimleri düzenliyor. Teomanpaşa Destek Merkezi’nde de öğrencilerin meslekleri tanıyarak, doğru bir kariyer planlaması yapabilmelerini sağlamak için düzenlenen eğitim seminerine Antalya Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu Başkanı Mehmet Mülayim konuşmacı olarak katıldı. Doğru meslek seçimi YKS’ye sayılı günler kala düzenlenen eğitimler ile gençlerin meslekleri tanımaları ve meslek seçimlerini de doğru yapabilmeleri sağlanıyor. Antalya Kent Konseyi ve Kaleiçi Rotary Kulübü işbirliğiyle düzenlenen meslek tanıtım seminerine, Tıp Dr. Zelal Danışman, Diş Dr. Hakan Danışman, Eczacı Nihal Özekici, Turizm Rehberi  Y. Ali Sakarya, Mimar Erdal Akaş, Avukat Seçkin Arka, İşadamı Orhan Şenoğlu, Sosyal Hizmetler Uzmanı Şerafettin Sayar, Sınav Kaygısı Eğitmeni  Ruhiye Orhun’da katılarak üniversite adayı gençlere kendi meslekleri ile ilgili bilgiler vererek, soruları cevapladılar. Meslek tanıtım seminerine Teomanpaşa Destek Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı’ndaki YKS kurslarına devam eden lise mezunu ve 12. sınıf öğrencileri katıldı.
Antalya Kent Konseyi ve Kaleiçi Rotary Kulübü işbirliğiyle, Kepez Belediyesi’nin Teomanpaşa Destek Merkezi’nde YKS kursu öğrencilerine kariyerlerini doğru belirlemeleri için ‘Meslek Tanıtım Semineri’ düzenlendi.

Kepez Belediyesi, ücretsiz olarak düzenlediği YKS kurslarına katılan öğrencilerin kariyer planlamalarına da destek oluyor. Teomanpaşa Destek Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı’nda düzenlenen YKS kurslarına katılan öğrencilerin, uzman kişilerce doğru bir gelecek planlaması yapmaları sağlanıyor. Gençlerin kendileri için en uygun olan mesleği tercih etmeleri konusunda da Antalya Kent Konseyi ve Kaleiçi Rotary Kulübü, eğitim kurumlarında meslek tanıtım eğitimleri düzenliyor. Teomanpaşa Destek Merkezi’nde de öğrencilerin meslekleri tanıyarak, doğru bir kariyer planlaması yapabilmelerini sağlamak için düzenlenen eğitim seminerine Antalya Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu Başkanı Mehmet Mülayim konuşmacı olarak katıldı.

Doğru meslek seçimi

YKS’ye sayılı günler kala düzenlenen eğitimler ile gençlerin meslekleri tanımaları ve meslek seçimlerini de doğru yapabilmeleri sağlanıyor. Antalya Kent Konseyi ve Kaleiçi Rotary Kulübü işbirliğiyle düzenlenen meslek tanıtım seminerine, Tıp Dr. Zelal Danışman, Diş Dr. Hakan Danışman, Eczacı Nihal Özekici, Turizm Rehberi  Y. Ali Sakarya, Mimar Erdal Akaş, Avukat Seçkin Arka, İşadamı Orhan Şenoğlu, Sosyal Hizmetler Uzmanı Şerafettin Sayar, Sınav Kaygısı Eğitmeni  Ruhiye Orhun’da katılarak üniversite adayı gençlere kendi meslekleri ile ilgili bilgiler vererek, soruları cevapladılar. Meslek tanıtım seminerine Teomanpaşa Destek Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı’ndaki YKS kurslarına devam eden lise mezunu ve 12. sınıf öğrencileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.